Contact
mr. H. (Hester) Ellemers

mr. H. (Hester) Ellemers

Advocaat

Leeuwarden

Hester werkt sinds 2018 bij TRIP Advocaten Notarissen. In de dagelijkse praktijk ligt haar focus op ICT- en privacyrecht en het intellectueel eigendom. Daarnaast houdt zij zich bezig met het ondernemingsrecht. 

Hester is een enthousiaste, ambitieuze en betrokken advocaat, die resultaatgericht te werk gaat. Voor iedere zaak zal zij de extra stap zetten die nodig is om de cliënt zo perfect mogelijk te adviseren. Hester is noordelijk nuchter en kan haar standpunten helder verwoorden. Volgens haar is dit ook precies wat de cliënt nodig heeft; een helder juridisch advies waarin de moeilijkheden, maar vooral ook de mogelijkheden sterk worden belicht. 

Jaar van beëdiging

2021

Expertises

ICT-recht

Intellectueel eigendomsrecht

Ondernemingsrecht

Privacy

Branches

ICT & Technologie

Onderwijs

Overheid

Zorg

Opleidingen

Nederlands Recht Rijksuniversiteit Groningen

Nevenactiviteit

Lid Vereniging voor Intellectuele Eigendom / AIPPI Nederland

Lid Vereniging Privacy Recht

Lid Nederlandse Vereniging voor Informatietechnologie en Recht (NVnIR)

Lid 'the FIPE' (Female Intellectual Property Experts)

Lid Jonge Balie Friesland

Lid Fries Juridisch Genootschap

Talen

Nederlands, Engels & Duits

Actueel

Meer actualiteiten van mr. H. (Hester) Ellemers

Waar Hester u mee kan helpen:

Expertises

ICT-recht

Het gemak van de digitalisering leidt ook tot nieuwe juridische vraagstukken. Ons team heeft antwoord op uw vragen en biedt snelle ondersteuning.

Intellectueel eigendomsrecht

Ons team kan u precies vertellen waar de wettelijke grenzen liggen, wanneer deze grenzen zijn overschreden én wat u hieraan kunt doen.

Ondernemingsrecht

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Dan is het fijn om te kunnen sparren.

Privacy

Het is goed dat onze privacy beschermd wordt. De wirwar aan regels leidt echter regelmatig tot verwarring en onpraktische situaties.

Branches

ICT & Technologie

Nieuwe technologieën maken ons leven makkelijker, maar stellen ons ook voor de nodige juridische uitdagingen. U staat er niet alleen voor.

Onderwijs

Hoe geeft u vorm aan ‘een leven lang leren’ in een speelveld vol uitdagingen, zoals digitalisering, lerarentekorten en prestatienormen?

Overheid

In de overheidspraktijk is het recht meer dan ‘wie heeft er gelijk?’ Wij staan naast u, vullen uw kennis aan en trekken samen met u op.

Zorg

Wij nemen de juridische aspecten voor onze rekening, zodat u zich kunt richten op het bieden van toegankelijke en kwalitatief goede zorg.