mr. W.F. (Willemijn) Bos

mr. W.F. (Willemijn) Bos

advocaat

Assen

Doe datgene waar je passie voor hebt en haal daarbij het beste uit jezelf en anderen. Deze gedachte heeft Willemijn op het hockeyveld ontzettend veel (succes) gebracht en is ook haar drijfveer in haar werk als advocaat arbeidsrecht. Een relatie opbouwen met de cliënt is daarbij wat haar betreft onmisbaar. 

Zodra er een vraag van een cliënt binnenkomt, bijt Willemijn zich daarin vast; of het nou een advies over bijvoorbeeld een reorganisatie betreft of een geschil met een wederpartij. Ze maakt hierbij waar nodig gebruik van de expertise van haar collega’s. Hoge kwaliteit leveren door gebruik te maken van een ieders kwaliteiten en denken in mogelijkheden: het maakt haar werk mooi en zorgt ervoor dat Willemijn elke dag weer een stukje verder de berg op klimt richting haar top.

Jaar van beëdiging

2017

Expertises

Arbeidsrecht en pensioen

Branches

Onderwijs

Zorg

Opleidingen

Nederlands Recht Universiteit Utrecht

Nevenactiviteit

Lid van de business club van het Drents Museum

Voorzitter Atletencommissie Koninklijke Nederlandse Hockeybond (KNHB)

Lid Toetsingscommissie Bijdrage rechtskundige hulp voor Topsporters

Lid VJAA

Talen

Nederlands & Engels

Actueel

Meer actualiteiten van mr. W.F. (Willemijn) Bos

Waar Willemijn u mee kan helpen:

Expertises

Arbeidsrecht en pensioen

Een verstoorde arbeidsrelatie is moeilijk te herstellen en heeft impact op zowel de werkgever als de werknemer. Daarom willen we zulke problemen op het gebied van arbeidsrecht oplossen én voorkomen.

Branches

Onderwijs

Hoe geeft u vorm aan ‘een leven lang leren’ in een speelveld vol uitdagingen, zoals digitalisering, lerarentekorten en prestatienormen?

Zorg

Wij nemen de juridische aspecten voor onze rekening, zodat u zich kunt richten op het bieden van toegankelijke en kwalitatief goede zorg.