mr. S. (Sander) op de Dijk

mr. S. (Sander) op de Dijk

advocaat

Groningen

Sander is gespecialiseerd in het civiele vastgoedrecht, bouwrecht en huurrecht. Hij begeleidt onder andere aannemers bij bouwgeschillen, projectontwikkelaars bij de koop en verkoop van vastgoed, en (ver)huurders bij de totstandkoming en uitvoering van huurovereenkomsten. Ook adviseert en procedeert hij over aansprakelijkheidsvraagstukken in de bouw, civiele (vastgoedrechtelijke) overeenkomsten en vastgoedtransacties.

Sander is een betrokken, proactieve en resultaatgerichte advocaat. Hij zoekt complexe zaken juridisch tot op de bodem uit en voorziet cliënten van een deugdelijk advies of passende procesrechtelijke begeleiding. Sander hecht veel waarde aan een goede relatie met zijn cliënten en is dan ook toegankelijk, gemakkelijk bereikbaar en pragmatisch. Verder is hij maatschappelijk actief en onder meer (oprichtend) lid van de stuurgroep van de Ronald McDonald Business Breakfast Club Groningen en voorzitter van de Jonge Balie Groningen-Assen.

Jaar van beëdiging

2017

Expertises

Vastgoed en civiel bouwrecht

Branches

Bouw & Vastgoed

Opleidingen

Nederlands Recht Rijksuniversiteit Groningen

VBR-A/IBR Specialisatieopleiding Privaatrechtelijk Bouwrecht

Nevenactiviteit

Lid van de Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten (VBR-A)

Lid van de Vereniging Vastgoed Juristen (VVJ)

Lid van de Basketbal Businessclub Donar

Bestuurslid (stuurgroep) van de Ronald McDonald Business Breakfast Club Groningen

Bestuurslid (rentmeester) van het Genootschap Pro Excolendo Iure Patrio

Talen

Nederlands & Engels

Waar Sander u mee kan helpen:

Expertises

Vastgoed en civiel bouwrecht

Als geen ander kennen onze juristen de weg in de wereld van (bedrijfsmatig) vastgoed. Ons team helpt met integrale juridische oplossingen met betrekking tot civiel bouwrecht en vastgoed. Bezit uw organisatie of instelling onroerend goed? Verhuurt u vastgoed of wilt u vastgoed gaan ontwikkelen? Het klinkt eenvoudig, maar betreft vaak…

Branches

Bouw & Vastgoed

Ons team van advocaten en notarissen is gespecialiseerd in bouw & vastgoed en helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.