mr. R.H.E.W. (Roderick) Bergsma

mr. R.H.E.W. (Roderick) Bergsma

notaris (partner)

Assen

Expertises

Internationaal ondernemen

Ondernemingsrecht

Vastgoed en civiel bouwrecht

Branches

Agri & Food

Bouw & Vastgoed

Opleidingen

Notarieel Recht Rijksuniversiteit Groningen

Nevenactiviteit

Agri-notaris, lid van de Vereniging voor Agrarisch Specialisten in het Notariaat (VASN)

Lid van de Vereniging van Vastgoedjuristen

Lid van de Vereniging van Jonge Onroerend Goed Juristen

Lid van de Noordelijke Vastgoedsocieteit

Lid van Freon Fan De Swan

Lid van Kiwanis Assen

Lid van de business club van Eurosonic Noorderslag (ESNS)

Talen

Nederlands & Engels

Waar Roderick u mee kan helpen:

Expertises

Internationaal ondernemen

Met welke regels moet u over rekening houden bij internationaal ondernemen? Hoe kunt u uw recht halen bij een conflict met een buitenlandse leverancier? Over de grens lonken veel kansen. Steeds meer van onze cliënten opereren dan ook in internationaal vaarwater. Internationaal zaken doen brengt extra uitdagingen met zich mee.

Ondernemingsrecht

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Dan is het fijn om te kunnen sparren over het ondernemingsrecht. Wat maakt een succesvolle ondernemer? Er is geen vast recept, maar vrijwel altijd behoren daadkracht en een brede kennis tot…

Vastgoed en civiel bouwrecht

Als geen ander kennen onze juristen de weg in de wereld van (bedrijfsmatig) vastgoed. Ons team helpt met integrale juridische oplossingen met betrekking tot civiel bouwrecht en vastgoed. Bezit uw organisatie of instelling onroerend goed? Verhuurt u vastgoed of wilt u vastgoed gaan ontwikkelen? Het klinkt eenvoudig, maar betreft vaak…

Branches

Agri & Food

De juridische vragen waar u binnen agri & food mee te maken heeft zijn veelomvattend. Bouw met ons met een goed gevoel aan de toekomst van uw bedrijf.

Bouw & Vastgoed

Ons team van advocaten en notarissen is gespecialiseerd in bouw & vastgoed en helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.