Terug
HomeSpecialistenmr. S.S. (Simon) Doorman
mr. S.S. (Simon) Doorman

mr. S.S. (Simon) Doorman

kandidaat-notaris

Groningen

Kandidaat-notaris Simon is gespecialiseerd in vastgoedgerelateerde onderwerpen, waaronder aan- en verkoop, overdracht, eigendom en zakelijke rechten, splitsing in appartementsrechten, financiering en aanverwante fiscale onderwerpen. Hij is het liefst in een vroeg stadium betrokken als (partij)adviseur. Op die manier kan hij van maximale meerwaarde zijn.

Deugdelijke vastlegging van gemaakte afspraken en advisering over de gevolgen daarvan is voor Simon de kern van het notariaat. Bij het ondertekenen van een overeenkomst of een notariële akte zorgt hij voor twee dingen: dat de cliënt weet voor welke afspraken hij tekent en wat de gevolgen daarvan zijn; en vooral dat de cliënt er gerust op kan zijn dat niemand afbreuk kan doen aan de vastgelegde afspraken. Op die manier biedt hij u zekerheid en rust.

Jaar van beëdiging

2016

Expertises

Vastgoed en civiel bouwrecht

Branches

Agri & Food

Zakelijke dienstverlening

Bouw & Vastgoed

Transport & Logistiek

Overheid

Opleidingen

Notarieel Recht Rijksuniversiteit Groningen

Beroepsopleiding Notariaat

Nevenactiviteit

Lid van Fresh vastgoed professionals

Lid van VJOJ Vastgoedjuristen

Talen

Nederlands, Duits & Engels

Waar Simon u mee kan helpen:

Expertises

Vastgoed en civiel bouwrecht

Vastgoed en civiel bouwrecht zijn belangrijke aspecten van het recht die betrekking hebben op de aankoop, verkoop, verhuur, ontwikkeling en beheer van vastgoed. Bij ons advocatenkantoor zijn wij gespecialiseerd in vastgoed- en bouwrecht en kunnen wij u helpen bij het navigeren door de complexe wet- en regelgeving die hiermee samenhangt.

Branches

Agri & Food

De juridische vragen waar u binnen agri & food mee te maken heeft zijn veelomvattend. Bouw met ons met een goed gevoel aan de toekomst van uw bedrijf.

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel in de zakelijke dienstverlening. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Grenzen vervagen en regelgeving wordt steeds complexer. De technologische versnellingen zorgen er bovendien voor dat uw branche zichzelf steeds opnieuw moet uitvinden om relevant te blijven. Compliance en het…

Bouw & Vastgoed

Ons team van advocaten en notarissen is gespecialiseerd in bouw & vastgoed en helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.

Transport & Logistiek

Snelheid is een bepalende factor in de transport & logistiek. Ons team kan juridische kwesties soepel oplossen, zodat u verder kunt met uw werk. Doordat ons kantoor in staat is om snel te schakelen kan voorkomen worden dat uw transport stil komt te liggen. Is dit al wel het geval?…

Overheid

In de overheidspraktijk is het recht meer dan ‘wie heeft er gelijk?’ Wij staan naast u, vullen uw kennis aan en trekken samen met u op. Komt er een verhard fietspad in dit natuurgebied? Moet de school in deze kleine gemeente worden gesloten? Bij zulke vraagstukken is het recht dienend…