Contact
mr. S.S. (Simon) Doorman

mr. S.S. (Simon) Doorman

Kandidaat-notaris

Groningen

Kandidaat-notaris Simon is gespecialiseerd in vastgoedgerelateerde onderwerpen, waaronder aan- en verkoop, overdracht, eigendom en zakelijke rechten, splitsing in appartementsrechten, financiering en aanverwante fiscale onderwerpen. Hij is het liefst in een vroeg stadium betrokken als (partij)adviseur. Op die manier kan hij van maximale meerwaarde zijn.

Deugdelijke vastlegging van gemaakte afspraken en advisering over de gevolgen daarvan is voor Simon de kern van het notariaat. Bij het ondertekenen van een overeenkomst of een notariële akte zorgt hij voor twee dingen: dat de cliënt weet voor welke afspraken hij tekent en wat de gevolgen daarvan zijn; en vooral dat de cliënt er gerust op kan zijn dat niemand afbreuk kan doen aan de vastgelegde afspraken. Op die manier biedt hij u zekerheid en rust.

Jaar van beëdiging

2016

Expertises

Vastgoed & Civiel bouwrecht

Branches

Agri & Food

Zakelijke dienstverlening

Bouw & Vastgoed

Transport & Logistiek

Overheid

Opleidingen

Notarieel Recht Rijksuniversiteit Groningen

Beroepsopleiding Notariaat

Nevenactiviteit

Lid van Fresh vastgoed professionals

Lid van VJOJ Vastgoedjuristen

Talen

Nederlands, Duits & Engels

Waar Simon u mee kan helpen:

Expertises

Vastgoed & Civiel bouwrecht

Als geen ander kennen onze juristen de weg in de wereld van (bedrijfsmatig) vastgoed. Ons team helpt met integrale juridische oplossingen.

Branches

Agri & Food

De juridische vragen waar uw sector mee te maken heeft zijn veelomvattend. Bouw met ons met een goed gevoel aan de toekomst van uw bedrijf.

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bouw & Vastgoed

Ons team van specialisten helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.

Transport & Logistiek

Snelheid is een bepalende factor in uw werkveld. Ons team kan juridische kwesties soepel oplossen, zodat u verder kunt met uw werk.

Overheid

In de overheidspraktijk is het recht meer dan ‘wie heeft er gelijk?’ Wij staan naast u, vullen uw kennis aan en trekken samen met u op.