Contact
mr. A.H. (Ai-Hua) Chiu

mr. A.H. (Ai-Hua) Chiu

Kandidaat-notaris

Groningen

Als lid van de notariële sectie ondernemingsrecht is Ai-Hua werkzaam op het gebied van ondernemings- en vennootschapsrecht, met een bijzondere aandacht voor (internationale) herstructureringen en bedrijfsopvolgingen. Ook adviseert zij over splitsingen, het opzetten van juridische entiteiten (BV/NV, stichting en vereniging), privacystructuren, private-equitystructuren en M&A transacties.

Ai-Hua heeft fiscaal recht gestudeerd in Groningen en heeft in 2000 de studie notarieel recht afgerond aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ze is sinds 2007 verbonden aan TRIP Advocaten Notarissen. Cliënten waarderen haar brede ervaring, die zij vertaalt in heldere analyses en praktische oplossingen.

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Fusies & Overnames

Internationaal ondernemen

Ondernemingsrecht

Branches

Zakelijke dienstverlening

Industrie

Nevenactiviteit

Bestuurslid Stichting Baalak

Talen

Nederlands, Duits & Engels

Waar Ai-Hua u mee kan helpen:

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Komt uw bedrijf ineens in de problemen? Juist bij financieel zwaar weer vergroot tijdig ingrijpen uw kansen op een positieve afloop.

Fusies & Overnames

Bij fusies en overnames komen een hoop rechtsgebieden samen. Onze specialisten weten welke details u echt niet over het hoofd mag zien.

Internationaal ondernemen

Met welke regels moet u over de grens rekening houden? Hoe kunt u uw recht halen bij een conflict met een buitenlandse leverancier?

Ondernemingsrecht

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Dan is het fijn om te kunnen sparren.

Branches

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Industrie

Ons brancheteam weet welke juridische uitdagingen u tegenkomt. Alles wordt goed geregeld en u houdt tijd over om te ondernemen.