Contact
mr. B.M.B. (Birgit) Gruppen

mr. B.M.B. (Birgit) Gruppen

Advocaat

Groningen

Als specialist in huurrecht staat Birgit zowel verhuurders als huurders bij in geschillen over huurprijs, servicekosten, onderhoud, renovatie en oplevering, maar ook bij overlast en woonfraude. Ze is bovendien ervaren in vraagstukken over vastgoed, waaronder appartementsrecht, burenrecht en geschillen bij kraakacties en rondom de koop en verkoop van vastgoed. 

Birgit is in 1988 beëdigd als advocaat en werkt sinds datzelfde jaar bij TRIP. Ze is praktisch ingesteld en baseert haar adviezen op een zorgvuldige kosten-batenanalyse, grondige vakkennis en jarenlange ervaring met de procespraktijk. Het recht is haar instrument om het best haalbare resultaat te bereiken voor haar cliënten. Als cliënt van Birgit wordt u betrokken bij alle aspecten van uw zaak en kunt u rekenen op bruikbare adviezen en duidelijke communicatie.

Jaar van beëdiging

1988

Expertises

Huurrecht

Vastgoed & Civiel bouwrecht

Branches

Bouw & Vastgoed

Overheid

Woningcorporaties

Opleidingen

Nederlands Recht Rijksuniversiteit Groningen

Postacademische leergang Huurrecht (Vereniging van Huurrech Advocaten) (cum laude)

Nevenactiviteit

Bestuurslid van de Stichting Vrijwilligers & Vrienden UMCG

Lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten

Lid van Duits-Nederlandse Advocatenvereniging

Talen

Nederlands, Duits & Engels

Waar Birgit u mee kan helpen:

Expertises

Huurrecht

Zowel huurders als verhuurders hebben rechten én plichten. Helaas is de wetgeving niet altijd even helder. Wij helpen u bij juridische vragen.

Vastgoed & Civiel bouwrecht

Als geen ander kennen onze juristen de weg in de wereld van (bedrijfsmatig) vastgoed. Ons team helpt met integrale juridische oplossingen.

Branches

Bouw & Vastgoed

Ons team van specialisten helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.

Overheid

In de overheidspraktijk is het recht meer dan ‘wie heeft er gelijk?’ Wij staan naast u, vullen uw kennis aan en trekken samen met u op.

Woningcorporaties

Zoveel vernieuwing en tegelijkertijd de dagelijkse praktijk rond de verhuur van uw woningen: wij zijn ervaren met beide kanten van uw werk.