Terug
HomeSpecialistenmr. J.H.T. (Johan) Boiten
mr. J.H.T. (Johan) Boiten

mr. J.H.T. (Johan) Boiten

kandidaat-notaris

Groningen

Kandidaat-notaris Johan houdt zich bezig met diverse onderdelen van het vastgoed, waaronder: begeleiding van transacties, (ver)koop en levering; financiering en zekerheden (o.a. hypotheekrechten); overdrachtsbelasting en btw; appartementsrechten, erfpacht, opstalrechten, kabels en leidingen (netwerken), erfdienstbaarheden en kwalitatieve verplichtingen; uitwinning van zekerheden (veiling) door hypotheekhouders en beslagleggers; vrijwillige verkoop via veiling of bij inschrijving en alle juridische aspecten rondom de aanleg van zonneparken en windparken.

Veel vastgoedondernemers, zonneparken, overheden, banken, financiers, zorginstellingen en onderwijsinstellingen weten Johan goed te vinden. Hij gaat doeltreffend te werk, probeert bereikbaar te zijn en zoekt altijd naar praktische oplossingen voor juridische vraagstukken. Johan heeft oog voor de belangen van partijen en probeert hen bij elkaar te krijgen.

Expertises

Vastgoed en civiel bouwrecht

Branches

Zakelijke dienstverlening

Bouw & Vastgoed

Duurzaamheid & Energie

Opleidingen

Notarieel Recht Rijksuniversiteit Groningen

Grotius Academie Specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht

Nevenactiviteit

Oud-bestuurslid Ring Noord-Nederland

Oud-bestuurslid Stichting tot bevordering van onafhankelijke veilingen met internetbieden

Talen

Nederlands, Duits & Engels

Actueel

Invoering van het UBO-register

Blogs
6 augustus 2020
Meer actualiteiten van mr. J.H.T. (Johan) Boiten

Waar Johan u mee kan helpen:

Expertises

Vastgoed en civiel bouwrecht

Vastgoed en civiel bouwrecht zijn belangrijke aspecten van het recht die betrekking hebben op de aankoop, verkoop, verhuur, ontwikkeling en beheer van vastgoed. Bij ons advocatenkantoor zijn wij gespecialiseerd in vastgoed- en bouwrecht en kunnen wij u helpen bij het navigeren door de complexe wet- en regelgeving die hiermee samenhangt.

Branches

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel in de zakelijke dienstverlening. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Grenzen vervagen en regelgeving wordt steeds complexer. De technologische versnellingen zorgen er bovendien voor dat uw branche zichzelf steeds opnieuw moet uitvinden om relevant te blijven. Compliance en het…

Bouw & Vastgoed

Ons team van advocaten en notarissen is gespecialiseerd in bouw & vastgoed en helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.

Duurzaamheid & Energie

We volgen de ontwikkelingen op de voet en denken met u mee over juridische kwesties en oplossingen in duurzame energieprojecten. Onze advocaten en notarissen gespecialiseerd in duurzaamheid en energie helpen u graag verder.