Contact
mr. Z. (Zuzana) Jurdik-Kliment

mr. Z. (Zuzana) Jurdik-Kliment

Advocaat

Groningen

Zuzana is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, met name op het gebied van procesrecht. Ze staat hoofdzakelijk cliënten bij in juridische procedures met betrekking tot geschillen in het handelsrecht. Daarnaast adviseert Zuzana regelmatig cliënten in insolventierecht en bij bestuurdersaansprakelijkheid en beoordeelt of vervaardigt ze contracten en algemene voorwaarden. 

De processtukken die Zuzana opstelt zijn zeer sterk verwoord en opgebouwd. Ze bijt zich goed vast in elke zaak en is haarscherp in het analyseren. Haar onderscheidingsvermogen is sterk en ze weet risico’s goed in kaart te brengen. Slowaakse en Tsjechische cliënten weten haar te vinden. Zuzana is namelijk opgegroeid in Slowakije en heeft rechten gestudeerd in zowel Slowakije als Nederland. Haar Nederlands is uitstekend in woord en geschrift. Ook is Zuzana lid van de interne werkgroep Compliance & Wwft.

Jaar van beëdiging

2005

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Fusies & Overnames

Internationaal ondernemen

Ondernemingsrecht

Branches

Zakelijke dienstverlening

Opleidingen

Faculteit der Rechtsgeleerdheid Comenius Universiteit Bratislava

Faculteit der Rechtsgeleerdheid Katholieke Universiteit Nijmegen

Talen

Nederlands, Engels, Slowaaks & Tsjechisch

Actueel

Invoering van het UBO-register

Blogs
6 augustus 2020
Meer actualiteiten van mr. Z. (Zuzana) Jurdik-Kliment

Waar Zuzana u mee kan helpen:

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Komt uw bedrijf ineens in de problemen? Juist bij financieel zwaar weer vergroot tijdig ingrijpen uw kansen op een positieve afloop.

Fusies & Overnames

Bij fusies en overnames komen een hoop rechtsgebieden samen. Onze specialisten weten welke details u echt niet over het hoofd mag zien.

Internationaal ondernemen

Met welke regels moet u over de grens rekening houden? Hoe kunt u uw recht halen bij een conflict met een buitenlandse leverancier?

Ondernemingsrecht

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Dan is het fijn om te kunnen sparren.

Branches

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.