mr. S. (Stefan) Kuipers

mr. S. (Stefan) Kuipers

advocaat

Leeuwarden

Na zijn studie aan de Rijksuniversiteit Groningen en Lund University werkt Stefan sinds 2018 als advocaat bij TRIP Advocaten Notarissen. Hij is gespecialiseerd in faillissementsrecht, (Europees) ondernemingsrecht en financieringen. 

Stefan adviseert ondernemingen en bestuurders bij vraagstukken op het gebied van aansprakelijkheid, insolventie en financiering. Hij is goed in het scheiden van hoofd- en bijzaken en zijn adviezen zijn altijd duidelijk en to the point. Stefan heeft een kritische houding en zal niet snel genoegen nemen met de eerste de beste oplossing.

Jaar van beëdiging

2018

Expertises

Aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht

Bedrijfsadvisering, herstructurering en insolventie

Internationaal ondernemen

Ondernemingsrecht

Privacy

ICT-recht

Branches

Zakelijke dienstverlening

Transport & Logistiek

Duurzaamheid & Energie

Opleidingen

Nederlands Recht Rijksuniversiteit Groningen

Master European Business Law, Lund University (Zweden)

Talen

Nederlands & Engels

Actueel

Meer actualiteiten van mr. S. (Stefan) Kuipers

Waar Stefan u mee kan helpen:

Expertises

Aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht

Niemand zit te wachten op schade. Als er dan toch iets misgaat, is het fijn dat de schade eerlijk en volgens de regels wordt afgehandeld.

Bedrijfsadvisering, herstructurering en insolventie

Bedrijfsadvisering, herstructurering en insolventie Komt uw bedrijf ineens in de problemen? Juist bij financieel zwaar weer vergroot tijdig ingrijpen en goede bedrijfsadvisering uw kansen op een positieve afloop en het voorkomen van insolventie. Een onverstandige investering, onrust in de markt of een belangrijke afnemer die weigert te betalen… er zijn…

Internationaal ondernemen

Met welke regels moet u over rekening houden bij internationaal ondernemen? Hoe kunt u uw recht halen bij een conflict met een buitenlandse leverancier?

Ondernemingsrecht

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Dan is het fijn om te kunnen sparren over het ondernemingsrecht.

Privacy

Het is goed dat onze privacy beschermd wordt. De wirwar aan regels leidt echter regelmatig tot verwarring en onpraktische situaties.

ICT-recht

Het gemak van de digitalisering leidt ook tot nieuwe juridische vraagstukken. Ons team heeft antwoord op uw vragen en biedt snelle ondersteuning met betrekking tot ICT-recht.

Branches

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel in de zakelijke dienstverlening. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan.

Transport & Logistiek

Snelheid is een bepalende factor de transport & logistiek. Ons team kan juridische kwesties soepel oplossen, zodat u verder kunt met uw werk.

Duurzaamheid & Energie

We volgen de ontwikkelingen op de voet en denken met u mee over juridische kwesties en oplossingen in duurzame energieprojecten. Onze advocaten en notarissen gespecialiseerd in duurzaamheid en energie helpen u graag verder.