Contact
mr. Y.H. (Ynze) Talstra

mr. Y.H. (Ynze) Talstra

Advocaat (aspirant-partner)

Assen

Ynze heeft naast zijn rechtenstudie een jaar bedrijfswetenschappen gestudeerd. De praktische ervaring die hij hier heeft opgedaan komt hem goed van pas bij het insolventie- en ondernemingsrecht. Hij adviseert en begeleidt ondernemers met een focus op het gebied van overnames. Daarnaast wordt hij regelmatig benoemd tot curator in faillissementen. 

Collega’s omschrijven Ynze als een gedreven teamspeler met een uitstekende vakkennis en een scherp analytisch vermogen. Ynze is een oplossingsgerichte advocaat die niet alleen oog heeft voor het juridische kader, maar voor het hele speelveld. Hij zoekt altijd naar de praktische en pragmatische oplossing. De combinatie van zijn inhoudelijke kennis, ervaring en goede bereikbaarheid maakt hem tot een ideale sparringpartner die snel kan schakelen en daarnaast kan terugvallen op een aanzienlijk netwerk.

Jaar van beëdiging

2010

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Fusies & Overnames

Internationaal ondernemen

Ondernemingsrecht

Branches

Zakelijke dienstverlening

Industrie

Transport & Logistiek

Opleidingen

Nederlands Recht Radboud Universiteit Nijmegen

Grotius Academie Specialisatieopleiding Insolventierecht (cum laude)

Nevenactiviteit

Lid van de vereniging voor insolventieadvocaten (INSOLAD)

Lid van de Tafelronde 68 te Heerenveen

Talen

Nederlands & Engels

Actueel

Meer actualiteiten van mr. Y.H. (Ynze) Talstra

Waar Ynze u mee kan helpen:

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Komt uw bedrijf ineens in de problemen? Juist bij financieel zwaar weer vergroot tijdig ingrijpen uw kansen op een positieve afloop.

Fusies & Overnames

Bij fusies en overnames komen een hoop rechtsgebieden samen. Onze specialisten weten welke details u echt niet over het hoofd mag zien.

Internationaal ondernemen

Met welke regels moet u over de grens rekening houden? Hoe kunt u uw recht halen bij een conflict met een buitenlandse leverancier?

Ondernemingsrecht

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Dan is het fijn om te kunnen sparren.

Branches

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Industrie

Ons brancheteam weet welke juridische uitdagingen u tegenkomt. Alles wordt goed geregeld en u houdt tijd over om te ondernemen.

Transport & Logistiek

Snelheid is een bepalende factor in uw werkveld. Ons team kan juridische kwesties soepel oplossen, zodat u verder kunt met uw werk.