Terug
HomeActueelTRIP begeleidt Flexfamily bij overname Koers Oost

TRIP begeleidt Flexfamily bij overname Koers Oost

TRIP begeleidt Flexfamily bij overname Koers Oost
13 juli 2021
|
Nieuws

Koers Oost, gespecialiseerd in onder andere uitzenden, detacheren en werving & selectie in Twente en de Achterhoek heeft zich per 1 juli jl. aangesloten bij Flexfamily. Namens de kopende partij Flexfamily heeft een team van TRIP bestaande uit onder meer Gilian Renkema, Ale van der Wielen, Jeroen Reiziger en Ynze Talstra gewerkt aan het realiseren van deze transactie door het verrichten van een due diligence onderzoek en het opstellen en uitonderhandelen van de (overname)documentatie. De wens van Flexfamily en Koers Oost om samen verder te gaan heeft in het traject de boventoon gevoerd. Dit heeft geleid tot de koop van 100% van de aandelen door Flexfamily.

Wij wensen Flexfamily en Koers Oost samen veel succes toe!

Klik hier voor meer informatie.

Bericht delen op linkedin

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Gerelateerde nieuwsberichten

Al het nieuws

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis niets meer en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming dat TRIP Advocaten Notarissen mijn e-mailadres gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. U kunt meer lezen in ons Privacy en cookiesbeleid.

Terug naar nieuws
Contact image

Contact

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan wij centraal bij onze cliënten Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (en ver daarbuiten) vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Lees meer