Terug
HomeActueelTRIP begeleidt Virol bij overname door Duitse PreZero

TRIP begeleidt Virol bij overname door Duitse PreZero

1 min |
21 mei 2021
|
Nieuws

Virol B.V., het recyclingsbedrijf uit Scheemda, gaat deze zomer verder als onderdeel van het Duitse PreZero Deutschland. Onder de vleugels van PreZero verwacht Virol verder te kunnen groeien en stappen te kunnen zetten in de doorontwikkeling van de dienstverlening. Virol wordt in het overnameproces bijgestaan door onze fusie & overname specialisten Ynze Talstra en Jeroen Reiziger. De notariële werkzaamheden worden door Ate Bijlsma en zijn team verzorgd. De financiële begeleiding van de overname is in handen van UNO Adviseurs.

Virol is al meer dan 50 jaar actief als familiebedrijf met een groot portfolio aan opdrachtgevers en meer dan 150 medewerkers. Alle medewerkers, activiteiten en bedrijfsonderdelen maken onderdeel uit van de overname. PreZero breidt haar positie in de Nederlandse recycle industrie door de overname van Virol verder uit.

Meer informatie: https://fd.nl/ondernemen/1384850/duitse-recyclingspecialist-koopt-groningse-afvalverwerker-virol-oxf1caGd1cpS

Bericht delen op linkedin

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Gerelateerde expertises en branches

Nieuwste berichten

Al het nieuws

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis niets meer en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming dat TRIP Advocaten Notarissen mijn e-mailadres gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. U kunt meer lezen in ons Privacy en cookiesbeleid.

Terug naar nieuws
Contact image

Contact

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan wij centraal bij onze cliënten Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (en ver daarbuiten) vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Lees meer