Contact
mr. M.H.J. (Marion) Boskamp

mr. M.H.J. (Marion) Boskamp

Kandidaat-notaris

Leeuwarden

Als kandidaat-notaris ondernemingsrecht adviseert Marion zowel beginnende als ervaren ondernemers, zowel familiebedrijven als participatiemaatschappijen en zowel nationale als internationale partijen. Hierdoor zijn haar werkzaamheden op het terrein van het notariële ondernemingsrecht zeer divers. In de dagelijkse praktijk werkt zij vaak samen met collega’s uit de advocatuur. 

Marion is in 1993 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en sindsdien werkzaam bij TRIP Advocaten Notarissen. Ze is een oplossingsgerichte en energieke kandidaat-notaris. Marion streeft naar een duurzame relatie met haar cliënten en beschikt mede door haar jarenlange ervaring en deskundigheid over een groot aantal vaste cliënten. Ze is in staat om snel te schakelen en zet zich maximaal in om een zaak tot een goed einde te brengen.

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Fusies & Overnames

Internationaal ondernemen

Ondernemingsrecht

Branches

Zakelijke dienstverlening

Industrie

Transport & Logistiek

Opleidingen

Notarieel Recht Rijksuniversiteit Groningen

Nevenactiviteit

Lid van Commerciële Club Leeuwarden

Talen

Nederlands, Engels & Fries

Waar Marion u mee kan helpen:

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Komt uw bedrijf ineens in de problemen? Juist bij financieel zwaar weer vergroot tijdig ingrijpen uw kansen op een positieve afloop.

Fusies & Overnames

Bij fusies en overnames komen een hoop rechtsgebieden samen. Onze specialisten weten welke details u echt niet over het hoofd mag zien.

Internationaal ondernemen

Met welke regels moet u over de grens rekening houden? Hoe kunt u uw recht halen bij een conflict met een buitenlandse leverancier?

Ondernemingsrecht

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Dan is het fijn om te kunnen sparren.

Branches

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Industrie

Ons brancheteam weet welke juridische uitdagingen u tegenkomt. Alles wordt goed geregeld en u houdt tijd over om te ondernemen.

Transport & Logistiek

Snelheid is een bepalende factor in uw werkveld. Ons team kan juridische kwesties soepel oplossen, zodat u verder kunt met uw werk.