Contact
mr. H.J. (Joost) Funke

mr. H.J. (Joost) Funke

Advocaat (partner)

Leeuwarden

Joost is al sinds 1997 gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Hij staat voornamelijk bedrijven, organisaties en stichtingen bij, maar staat ook regelmatig naast particuliere werknemers. Hij is met name gespecialiseerd in collectieve en individuele ontslagzaken, reorganisaties, het opstellen van arbeidsovereenkomsten en zaken omtrent concurrentiebedingen. 

Joost denkt mee met zijn cliënten, en is praktisch en oplossingsgericht. Als een gerechtelijke procedure echter niet kan worden voorkomen, dan zal hij zich optimaal inspannen om eruit te halen wat erin zit voor zijn cliënt. Hij is bovendien medeauteur van het boek SDU Commentaar Arbeidsrecht en schrijft regelmatig annotaties in het tijdschrift Jurisprudentie Arbeidsrecht.

Jaar van beëdiging

1997

Expertises

Arbeidsrecht & Pensioen

Branches

Zakelijke dienstverlening

Zorg

Opleidingen

Nederlands Recht Rijksuniversiteit Groningen

Nevenactiviteit

Auteur SDU Commentaar Arbeidsrecht

Annotator Jurisprudentie Arbeidsrecht (JAR)

Lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht

Talen

Nederlands & Engels

Actueel

Meer actualiteiten van mr. H.J. (Joost) Funke

Waar Joost u mee kan helpen:

Expertises

Arbeidsrecht & Pensioen

Een verstoorde relatie is moeilijk te herstellen en heeft impact op zowel de werkgever als de werknemer. Daarom willen we zulke problemen oplossen én voorkomen.

Branches

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Zorg

Wij nemen de juridische aspecten voor onze rekening, zodat u zich kunt richten op het bieden van toegankelijke en kwalitatief goede zorg.