mr. R. (Rens) Snel

mr. R. (Rens) Snel

advocaat (partner)

Groningen

Rens is niet alleen onze topspecialist als het op de overheidspraktijk aankomt, maar ook de generalist die zijn overheidscliënten in de volle breedte weet te bedienen. Hij doet dat niet alleen, maar als aanvoerder van de grootste overheidspraktijk van Noord-Nederland.

Na bijna dertig jaar als advocaat heeft Rens een schat aan ervaring. En dat komt goed uit. Hij is weliswaar vader, aanvoerder van de overheidspraktijk, tennisser en amateurkok, maar in zijn hart blijft Rens altijd een advocaat pur sang, die geniet van winnen in de rechtszaal en het geven van een verstandig advies aan zijn trouwe cliënten.

Jaar van beëdiging

1994

Expertises

Bestuursrecht

Branches

Onderwijs

Overheid

Opleidingen

Nederlands Recht Rijksuniversiteit Groningen

Grotius Academie Specialisatieopleiding Milieurecht

Publicaties

Nevenactiviteit

Lid van de Vereniging voor Bestuursrecht (VAR)

Ouderraad Praedinius

Bestuurslid Stichting Eigen Huis Alberti Magni

Talen

Nederlands & Engels

Actueel

Meer actualiteiten van mr. R. (Rens) Snel

Waar Rens u mee kan helpen:

Expertises

Bestuursrecht

U doet uw best om met iedereen rekening te houden. Het algemeen belang is hierbij leidend. Dat zorgt soms voor lastige kwesties.

Branches

Onderwijs

Hoe geeft u vorm aan ‘een leven lang leren’ in een speelveld vol uitdagingen, zoals digitalisering, lerarentekorten en prestatienormen?

Overheid

In de overheidspraktijk is het recht meer dan ‘wie heeft er gelijk?’ Wij staan naast u, vullen uw kennis aan en trekken samen met u op.