Terug
HomeActueelTRIP lanceert podcastserie over de Omgevingswet

TRIP lanceert podcastserie over de Omgevingswet

TRIP lanceert podcastserie over de Omgevingswet
21 december 2023
|
Nieuws

Het is een van de grootste wetgevingsoperaties sinds lange tijd. De invoering van de Omgevingswet. Deze nieuwe Omgevingswet treedt 1 januari 2024 in werking. Er gaat ontzettend veel veranderen voor ambtenaren. Waar moeten ze rekening mee houden? Wat verandert er exact?

De sectie bestuursrecht heeft de handen ineengeslagen en een podcastserie van 12 afleveringen gemaakt, waarin verschillende onderdelen van deze wet worden behandeld. De eerste zes afleveringen staan vanaf vandaag online. De presentatie is in handen van Evelien Bouma. De podcasts zijn te beluisteren via Spotify en Apple Podcasts. Via deze link kunt u de afleveringen alvast beluisteren.

Bericht delen op linkedin

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Gerelateerde nieuwsberichten

Al het nieuws

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis niets meer en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming dat TRIP Advocaten Notarissen mijn e-mailadres gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. U kunt meer lezen in ons Privacy en cookiesbeleid.

Terug naar nieuws
Contact image

Contact

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan wij centraal bij onze cliënten Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (en ver daarbuiten) vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Lees meer