Contact
mr. G.C.P. (Gerber) van Driel

mr. G.C.P. (Gerber) van Driel

Kandidaat-notaris (partner)

Leeuwarden

Gerber is kandidaat-notaris en lid van de sectie (commercieel) vastgoed en het brancheteam duurzaamheid & energie. Wat hem drijft is het maken van de vertaalslag van een complex juridisch vraagstuk naar een praktische en begrijpelijke oplossing: eenvoudig als het kan en mag, detaillistisch en theoretisch waar nodig. Nauwkeurigheid, doortastendheid en loyaliteit geven hem daarbij richting.

Gerber: “Mijn meerwaarde? Het niet blind toepassen van wet- en regelgeving. Ik ga met u op zoek naar het onderliggende probleem of de rechtsvraag, baken de kaders af en bied een adequate en waar nodig alternatieve oplossing voor uw vraagstuk.” Daarnaast is Gerber maatschappelijk betrokken. Zo is hij onder meer als voogd betrokken bij Stichting Het Sint Anthony Gasthuis in Leeuwarden.

Expertises

Internationaal ondernemen

Ondernemingsrecht

Vastgoed & Civiel bouwrecht

Branches

Bouw & Vastgoed

Duurzaamheid & Energie

Overheid

Opleidingen

Nederlands Recht Universiteit Utrecht

Notarieel Recht Universiteit Utrecht

Nevenactiviteit

Secretaris van het Friesch Juridisch Genootschap

Voogd (secretaris) van Stichting Het Sint Anthony Gasthuis en Stichting Het Sint Anthony Gasthuis Fonds te Leeuwarden

Aspirant-lid van de Vereniging van Notariële Registergoed Specialisten (NRS)

Lid van Platform Wonen

Talen

Nederlands & Engels

Actueel

Invoering van het UBO-register

Blogs
6 augustus 2020
Meer actualiteiten van mr. G.C.P. (Gerber) van Driel

Waar Gerber u mee kan helpen:

Expertises

Internationaal ondernemen

Met welke regels moet u over de grens rekening houden? Hoe kunt u uw recht halen bij een conflict met een buitenlandse leverancier?

Ondernemingsrecht

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Dan is het fijn om te kunnen sparren.

Vastgoed & Civiel bouwrecht

Als geen ander kennen onze juristen de weg in de wereld van (bedrijfsmatig) vastgoed. Ons team helpt met integrale juridische oplossingen.

Branches

Bouw & Vastgoed

Ons team van specialisten helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.

Duurzaamheid & Energie

We volgen de ontwikkelingen op de voet en denken met u mee over juridische kwesties en oplossingen in duurzame energieprojecten.

Overheid

In de overheidspraktijk is het recht meer dan ‘wie heeft er gelijk?’ Wij staan naast u, vullen uw kennis aan en trekken samen met u op.