Terug
HomeSpecialistenmr. G.C.P. (Gerber) van Driel
mr. G.C.P. (Gerber) van Driel

mr. G.C.P. (Gerber) van Driel

notaris (partner)

Leeuwarden

Gerber is notaris en lid van de sectie (commercieel) vastgoed en het brancheteam duurzaamheid & energie. Wat hem drijft is het maken van de vertaalslag van een complex juridisch vraagstuk naar een praktische en begrijpelijke oplossing: eenvoudig als het kan en mag, detaillistisch en theoretisch waar nodig. Nauwkeurigheid, doortastendheid en loyaliteit geven hem daarbij richting.

Gerber: “Mijn meerwaarde? Het niet blind toepassen van wet- en regelgeving. Ik ga met u op zoek naar het onderliggende probleem of de rechtsvraag, baken de kaders af en bied een adequate en waar nodig alternatieve oplossing voor uw vraagstuk.” Daarnaast is Gerber maatschappelijk betrokken. Zo is hij onder meer als voogd betrokken bij Stichting Het Sint Anthony Gasthuis in Leeuwarden.

Expertises

Internationaal ondernemen

Ondernemingsrecht

Vastgoed en civiel bouwrecht

Energierecht

Branches

Bouw & Vastgoed

Duurzaamheid & Energie

Overheid

Opleidingen

Nederlands Recht Universiteit Utrecht

Notarieel Recht Universiteit Utrecht

Nevenactiviteit

Lid van het Dagelijks Bestuur van TRIP Advocaten Notarissen

Secretaris van het Friesch Juridisch Genootschap

Voogd (secretaris) van Stichting Het Sint Anthony Gasthuis en Stichting Het Sint Anthony Gasthuis Fonds te Leeuwarden

Lid van de Vereniging van Notariële Registergoed Specialisten (NRS)

Lid van Platform Wonen

Vertrouwensnotaris

Talen

Nederlands & Engels

Actueel

Meer actualiteiten van mr. G.C.P. (Gerber) van Driel

Waar Gerber u mee kan helpen:

Expertises

Internationaal ondernemen

Met welke regels moet u over rekening houden bij internationaal ondernemen? Hoe kunt u uw recht halen bij een conflict met een buitenlandse leverancier? Over de grens lonken veel kansen. Steeds meer van onze cliënten opereren dan ook in internationaal vaarwater. Internationaal zaken doen brengt extra uitdagingen met zich mee.

Ondernemingsrecht

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Dan is het fijn om te kunnen sparren over het ondernemingsrecht. Wat maakt een succesvolle ondernemer? Er is geen vast recept, maar vrijwel altijd behoren daadkracht en een brede kennis tot…

Vastgoed en civiel bouwrecht

Vastgoed en civiel bouwrecht zijn belangrijke aspecten van het recht die betrekking hebben op de aankoop, verkoop, verhuur, ontwikkeling en beheer van vastgoed. Bij ons advocatenkantoor zijn wij gespecialiseerd in vastgoed- en bouwrecht en kunnen wij u helpen bij het navigeren door de complexe wet- en regelgeving die hiermee samenhangt.

Energierecht

Nagenoeg CO2-neutraal in 2050: dat is een stevige ambitie. Marktpartijen en overheden zitten niet stil en initiatieven in de energiesector volgen elkaar in snel tempo op. Deze plannen moeten natuurlijk wel zorgvuldig worden uitgevoerd en aan alle wetten en regels voldoen. Bovendien is het van groot belang dat de afspraken…

Branches

Bouw & Vastgoed

Ons team van advocaten en notarissen is gespecialiseerd in bouw & vastgoed en helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.

Duurzaamheid & Energie

We volgen de ontwikkelingen op de voet en denken met u mee over juridische kwesties en oplossingen in duurzame energieprojecten. Onze advocaten en notarissen gespecialiseerd in duurzaamheid en energie helpen u graag verder.

Overheid

In de overheidspraktijk is het recht meer dan ‘wie heeft er gelijk?’ Wij staan naast u, vullen uw kennis aan en trekken samen met u op. Komt er een verhard fietspad in dit natuurgebied? Moet de school in deze kleine gemeente worden gesloten? Bij zulke vraagstukken is het recht dienend…