Terug
HomeActueelBezoek studenten Master Energierecht

Bezoek studenten Master Energierecht

Bezoek studenten Master Energierecht
1 oktober 2021
|
Nieuws

Op donderdag 30 september bezocht een groep internationale studenten, onder leiding van hoogleraar energierecht Martha Roggenkamp, ons kantoor. De studenten volgen de Advanced Master in Energy Law (NSELP). Deze opleiding is een initiatief van de Rijksuniversiteit Groningen (Groningen Centra of Energy Law and Sustainability) en de universiteiten van Oslo, Aberdeen en Kopenhagen. Het programma is gericht op studenten die actief zijn in de energiebranche en die via de master brede en diepgravende kennis opdoen van het energierecht. Onze collega’s Fedor Spruit, Ale van der Wielen en Gerber van Driel namen de studenten mee in hun dagelijkse praktijk en gaven een presentatie over de privaatrechtelijke aspecten van energierecht en mijnrecht waar zij zelf mee te maken hebben in duurzame energieprojecten.

Bericht delen op linkedin

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Gerelateerde nieuwsberichten

Al het nieuws

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis niets meer en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming dat TRIP Advocaten Notarissen mijn e-mailadres gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. U kunt meer lezen in ons Privacy en cookiesbeleid.

Terug naar nieuws
Contact image

Contact

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan wij centraal bij onze cliënten Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (en ver daarbuiten) vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Lees meer