Contact
mr. F.J. (Fedor) Spruit

mr. F.J. (Fedor) Spruit

Kandidaat-notaris

Leeuwarden

Fedor is werkzaam in de notariële vastgoedpraktijk. Zijn clientèle bestaat uit zowel particulieren als commerciële partijen. Fedor is bedreven in de diverse facetten van het onroerend-goedrecht. Hij kan u met raad en daad bijstaan en adviseren bij al uw vastgoedgerelateerde transacties en vraagstukken.

Fedor combineert juridische kennis en vaardigheden in de praktijk met creativiteit en functioneel inzicht. Daarmee streeft hij een benadering na waarbij met alle relevante omstandigheden zorgvuldig rekening is gehouden en waarmee de betrokken belangen zo adequaat mogelijk gediend zijn. Dat komt tot uitdrukking in alle stadia die een dossier doormaakt, van het analyseren van de casus tot het gestructureerd en tot in detail uitwerken daarvan.

Expertises

Internationaal ondernemen

Ondernemingsrecht

Vastgoed & Civiel bouwrecht

Branches

Bouw & Vastgoed

Opleidingen

Notarieel Recht Rijksuniversiteit Groningen

Talen

Nederlands & Engels

Waar Fedor u mee kan helpen:

Expertises

Internationaal ondernemen

Met welke regels moet u over de grens rekening houden? Hoe kunt u uw recht halen bij een conflict met een buitenlandse leverancier?

Ondernemingsrecht

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Dan is het fijn om te kunnen sparren.

Vastgoed & Civiel bouwrecht

Als geen ander kennen onze juristen de weg in de wereld van (bedrijfsmatig) vastgoed. Ons team helpt met integrale juridische oplossingen.

Branches

Bouw & Vastgoed

Ons team van specialisten helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.