Terug
HomeSpecialistenmr. F.J. (Fedor) Spruit
mr. F.J. (Fedor) Spruit

mr. F.J. (Fedor) Spruit

kandidaat-notaris

Leeuwarden

Fedor is werkzaam in de notariële vastgoedpraktijk. Zijn clientèle bestaat uit zowel particulieren als commerciële partijen. Fedor is bedreven in de diverse facetten van het onroerend-goedrecht. Hij kan u met raad en daad bijstaan en adviseren bij al uw vastgoedgerelateerde transacties en vraagstukken.

Fedor combineert juridische kennis en vaardigheden in de praktijk met creativiteit en functioneel inzicht. Daarmee streeft hij een benadering na waarbij met alle relevante omstandigheden zorgvuldig rekening is gehouden en waarmee de betrokken belangen zo adequaat mogelijk gediend zijn. Dat komt tot uitdrukking in alle stadia die een dossier doormaakt, van het analyseren van de casus tot het gestructureerd en tot in detail uitwerken daarvan.

Expertises

Ondernemingsrecht

Vastgoed en civiel bouwrecht

Branches

Bouw & Vastgoed

Duurzaamheid & Energie

Zakelijke dienstverlening

Opleidingen

Notarieel Recht Rijksuniversiteit Groningen

Talen

Nederlands & Engels

Actueel

Meer actualiteiten van mr. F.J. (Fedor) Spruit

Waar Fedor u mee kan helpen:

Expertises

Ondernemingsrecht

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Dan is het fijn om te kunnen sparren over het ondernemingsrecht. Wat maakt een succesvolle ondernemer? Er is geen vast recept, maar vrijwel altijd behoren daadkracht en een brede kennis tot…

Vastgoed en civiel bouwrecht

Vastgoed en civiel bouwrecht zijn belangrijke aspecten van het recht die betrekking hebben op de aankoop, verkoop, verhuur, ontwikkeling en beheer van vastgoed. Bij ons advocatenkantoor zijn wij gespecialiseerd in vastgoed- en bouwrecht en kunnen wij u helpen bij het navigeren door de complexe wet- en regelgeving die hiermee samenhangt.

Branches

Bouw & Vastgoed

Ons team van advocaten en notarissen is gespecialiseerd in bouw & vastgoed en helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.

Duurzaamheid & Energie

We volgen de ontwikkelingen op de voet en denken met u mee over juridische kwesties en oplossingen in duurzame energieprojecten. Onze advocaten en notarissen gespecialiseerd in duurzaamheid en energie helpen u graag verder.

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel in de zakelijke dienstverlening. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Grenzen vervagen en regelgeving wordt steeds complexer. De technologische versnellingen zorgen er bovendien voor dat uw branche zichzelf steeds opnieuw moet uitvinden om relevant te blijven. Compliance en het…