Contact
B. (Bianca) Kuiper

B. (Bianca) Kuiper

Insolventiemedewerker

Groningen

Bianca is met name gespecialiseerd in de (internationale) scheepvaartpraktijk. Ze begeleidt cliënten bij de aan- of verkoop van een schip, het verzorgen van de teboekstelling of juist de doorhaling ervan in het Nederlandse Scheepsregister en het vestigen of doorhalen van een eventueel hypotheekrecht. Daarnaast helpt ze de (kandidaat-)notaris bij het opstellen van de benodigde stukken.

Bianca werkt sinds 1997 bij TRIP Advocaten Notarissen. Na een uitstap naar de afdeling insolventierecht, heeft zij haar specialisme in de scheepvaartpraktijk uitgebreid. Ook op de afdeling insolventierecht wikkelde zij vooral faillissementen van scheepseigenaren af. Dat doet zij nu nog steeds samen met de curator. Bianca werkt secuur en denkt graag mee met de cliënten.

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Ondernemingsrecht

Branches

Zakelijke dienstverlening

Scheepvaart

Opleidingen

Schoevers Directiesecretaresse

Stichting Opleiding Medewerkers in het Notariaat

Talen

Nederlands & Engels

Waar Bianca u mee kan helpen:

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Komt uw bedrijf ineens in de problemen? Juist bij financieel zwaar weer vergroot tijdig ingrijpen uw kansen op een positieve afloop.

Ondernemingsrecht

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Dan is het fijn om te kunnen sparren.

Branches

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Scheepvaart

In de scheepvaart zijn zaken vaak net anders geregeld dan op de vaste wal. Ons kantoor heeft ruim dertig jaar ervaring met uw werkveld.