Terug
HomeSpecialistenmr. A.J. (Auke Jan) Ytsma
mr. A.J. (Auke Jan) Ytsma

mr. A.J. (Auke Jan) Ytsma

kandidaat-notaris

Leeuwarden

Auke Jan is werkzaam in de notariële vastgoedpraktijk. Hij begeleidt en adviseert zowel particuliere als commerciële cliënten bij vastgoed gerelateerde onderwerpen zoals overdracht van vastgoed, vestiging of overdracht van beperkte rechten, financiering en zekerheden.

Auke Jan is een enthousiaste en betrokken kandidaat-notaris. Hij denkt graag mee met zijn cliënten en zoekt bij ieder vraagstuk naar een praktische en soms alternatieve oplossing. Hij gaat pragmatisch te werk en heeft gedurende het gehele proces de belangen van partijen scherp op zijn netvlies. Het is voor Auke Jan belangrijk dat de cliënt zekerheid heeft en weet waar hij aan toe is.

Expertises

Vastgoed en civiel bouwrecht

Branches

Bouw & Vastgoed

Zakelijke dienstverlening

Woningcorporaties

Opleidingen

Notarieel Recht Rijksuniversiteit Groningen

Fiscaal Recht Rijksuniversiteit Groningen

Talen

Nederlands & Fries

Waar Auke Jan u mee kan helpen:

Expertises

Vastgoed en civiel bouwrecht

Vastgoed en civiel bouwrecht zijn belangrijke aspecten van het recht die betrekking hebben op de aankoop, verkoop, verhuur, ontwikkeling en beheer van vastgoed. Bij ons advocatenkantoor zijn wij gespecialiseerd in vastgoed- en bouwrecht en kunnen wij u helpen bij het navigeren door de complexe wet- en regelgeving die hiermee samenhangt.

Branches

Bouw & Vastgoed

Ons team van advocaten en notarissen is gespecialiseerd in bouw & vastgoed en helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel in de zakelijke dienstverlening. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Grenzen vervagen en regelgeving wordt steeds complexer. De technologische versnellingen zorgen er bovendien voor dat uw branche zichzelf steeds opnieuw moet uitvinden om relevant te blijven. Compliance en het…

Woningcorporaties

Zoveel vernieuwing en tegelijkertijd de dagelijkse praktijk rond de verhuur van uw woningen: wij zijn ervaren met beide kanten van woningcorporaties. De omgeving waarin u als woningcorporatie opereert verandert continu. Thema’s als duurzaamheid, digitalisering en de beschikbaarheid van voldoende en betaalbare woningen vragen uw aandacht. Om deze uitdagingen…