Terug
HomeSpecialistenmr. H.F. (Herman) Smith
mr. H.F. (Herman) Smith

mr. H.F. (Herman) Smith

kandidaat-notaris

Groningen

Herman is gespecialiseerd in het notariële vastgoedrecht. Hij begeleidt en adviseert cliënten op uiteenlopende vastgoed gerelateerde onderwerpen, waaronder de overdracht van registergoederen, het vestigen en overdragen van beperkte rechten, het splitsen in appartementsrechten, commerciële (projectmatige) vastgoedtransacties, financiering en zekerheden.

Herman is een ambitieuze en bevlogen kandidaat-notaris. Hij gaat met een pragmatische, juridische kijk op dossiers nauwkeurig te werk. Complexe zaken op een praktische wijze oplossen geven hem energie. In goed overleg met zijn cliënten streeft hij naar een oplossing die in zowel juridische aspecten als praktische aspecten voorziet in een bevredigend resultaat voor zijn cliënten. Het in dat kader geven van helder advies of het deugdelijk vastleggen van gemaakte afspraken in een notariële akte, zodat zijn cliënten altijd weten waar zij aan toe zijn, is volgens Herman de kern van het notariaat.

Expertises

Vastgoed en civiel bouwrecht

Branches

Bouw & Vastgoed

Woningcorporaties

Zakelijke dienstverlening

Opleidingen

Notarieel Recht Rijksuniversiteit Groningen

Talen

Nederlands & Engels

Waar Herman u mee kan helpen:

Expertises

Vastgoed en civiel bouwrecht

Vastgoed en civiel bouwrecht zijn belangrijke aspecten van het recht die betrekking hebben op de aankoop, verkoop, verhuur, ontwikkeling en beheer van vastgoed. Bij ons advocatenkantoor zijn wij gespecialiseerd in vastgoed- en bouwrecht en kunnen wij u helpen bij het navigeren door de complexe wet- en regelgeving die hiermee samenhangt.

Branches

Bouw & Vastgoed

Ons team van advocaten en notarissen is gespecialiseerd in bouw & vastgoed en helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.

Woningcorporaties

Zoveel vernieuwing en tegelijkertijd de dagelijkse praktijk rond de verhuur van uw woningen: wij zijn ervaren met beide kanten van woningcorporaties. De omgeving waarin u als woningcorporatie opereert verandert continu. Thema’s als duurzaamheid, digitalisering en de beschikbaarheid van voldoende en betaalbare woningen vragen uw aandacht. Om deze uitdagingen…

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel in de zakelijke dienstverlening. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Grenzen vervagen en regelgeving wordt steeds complexer. De technologische versnellingen zorgen er bovendien voor dat uw branche zichzelf steeds opnieuw moet uitvinden om relevant te blijven. Compliance en het…