Terug
HomeSpecialistenmr. A. (Astrid) Smidt
mr. A. (Astrid) Smidt

mr. A. (Astrid) Smidt

kandidaat-notaris

Groningen

Als kandidaat-notaris verricht Astrid allerhande werkzaamheden op de sectie ondernemingsrecht. Daarnaast houdt ze zich onder andere bezig met (particuliere) onroerendgoedtransacties, nieuwbouwprojecten en het vestigen van hypotheekrechten. Astrid is een betrokken jurist; bij haar staat heldere communicatie en oog voor de cliënt voorop.

Na haar studie notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Groningen is Astrid haar loopbaan begonnen als kandidaat-notaris ondernemingsrecht bij een groot notariskantoor in de buurt van Zwolle. Als echte noorderling (ze is geboren en getogen op Schiermonnikoog) keerde Astrid begin 2017 terug naar TRIP, waar zij ook ooit als student-stagiair heeft gewerkt.

Jaar van beëdiging

2016

Expertises

Ondernemingsrecht

Vastgoed en civiel bouwrecht

Branches

Bouw & Vastgoed

Opleidingen

Notarieel Recht Rijksuniversiteit Groningen

Talen

Nederlands

Waar Astrid u mee kan helpen:

Expertises

Ondernemingsrecht

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Dan is het fijn om te kunnen sparren over het ondernemingsrecht. Wat maakt een succesvolle ondernemer? Er is geen vast recept, maar vrijwel altijd behoren daadkracht en een brede kennis tot…

Vastgoed en civiel bouwrecht

Vastgoed en civiel bouwrecht zijn belangrijke aspecten van het recht die betrekking hebben op de aankoop, verkoop, verhuur, ontwikkeling en beheer van vastgoed. Bij ons advocatenkantoor zijn wij gespecialiseerd in vastgoed- en bouwrecht en kunnen wij u helpen bij het navigeren door de complexe wet- en regelgeving die hiermee samenhangt.

Branches

Bouw & Vastgoed

Ons team van advocaten en notarissen is gespecialiseerd in bouw & vastgoed en helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.