Terug
HomeSpecialistenmr. H.J. (Herbert) Kemme
mr. H.J. (Herbert) Kemme

mr. H.J. (Herbert) Kemme

toegevoegd notaris

Leeuwarden

Herbert Kemme is gespecialiseerd in de notariële vastgoedpraktijk. Met zijn expertise begeleidt en adviseert hij cliënten bij vastgoedtransacties, splitsingen in appartementsrechten, nieuwbouwprojecten, het stellen van zekerheden (hypotheken en pandrechten), alsmede het vestigen van opstalrechten en erfpachtrechten.

De afgelopen jaren heeft hij zich ook beziggehouden met de energietransitie en zodoende kennis en ervaring opgedaan met de vestiging van opstalrechten ten behoeve van windparken, zonneparken en windturbines.

Herbert is nauw betrokken bij zijn cliënten. Hij vindt het belangrijk om zijn cliënten goed te adviseren en te informeren in een heldere en begrijpelijke taal.

Expertises

Vastgoed en civiel bouwrecht

Branches

Bouw & Vastgoed

Duurzaamheid & Energie

Opleidingen

Notarieel Recht Vrije Universiteit Amsterdam

Nederlands Recht Vrije Universiteit Amsterdam

Nevenactiviteit

Lid van de Vereniging van Notariële Registergoed Specialisten (NRS)

Lid van de Juristenvereniging Appartementsrecht (JvA)

Voorzitter van de Lions Club Heerenveen e.o.

Talen

Nederlands & Engels

Waar Herbert u mee kan helpen:

Expertises

Vastgoed en civiel bouwrecht

Vastgoed en civiel bouwrecht zijn belangrijke aspecten van het recht die betrekking hebben op de aankoop, verkoop, verhuur, ontwikkeling en beheer van vastgoed. Bij ons advocatenkantoor zijn wij gespecialiseerd in vastgoed- en bouwrecht en kunnen wij u helpen bij het navigeren door de complexe wet- en regelgeving die hiermee samenhangt.

Branches

Bouw & Vastgoed

Ons team van advocaten en notarissen is gespecialiseerd in bouw & vastgoed en helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.

Duurzaamheid & Energie

We volgen de ontwikkelingen op de voet en denken met u mee over juridische kwesties en oplossingen in duurzame energieprojecten. Onze advocaten en notarissen gespecialiseerd in duurzaamheid en energie helpen u graag verder.