Terug
HomeSpecialistenmr. P. (Pepijn) van der Lans
mr. P. (Pepijn) van der Lans

mr. P. (Pepijn) van der Lans

advocaat

Groningen

Pepijn is gespecialiseerd in vastgoed- en het civiele bouwrecht. Hij begeleidt en adviseert cliënten op het gebied van verschillende civiele zaken met betrekking tot huurrecht, bouwrecht en contractenrecht. Hij is een scherpe en proactieve jurist, die zich graag inzet voor de belangen van zijn cliënten.

Door zijn cliënt goed te leren kennen, kan Pepijn zijn advies perfect toespitsen op de specifieke situatie van de cliënt. Hij is een realist die het belangrijk vindt dat zijn bevindingen helder en duidelijk zijn. Adviezen moeten begrijpelijk en bruikbaar zijn, waardoor u als cliënt precies weet hoe de vork in de steel zit.

Expertises

Vastgoed en civiel bouwrecht

Branches

Bouw & Vastgoed

Opleidingen

Nederlands Recht Rijksuniversiteit Groningen

Talen

Nederlands & Engels

Actueel

Meer actualiteiten van mr. P. (Pepijn) van der Lans

Waar Pepijn u mee kan helpen:

Expertises

Vastgoed en civiel bouwrecht

Vastgoed en civiel bouwrecht zijn belangrijke aspecten van het recht die betrekking hebben op de aankoop, verkoop, verhuur, ontwikkeling en beheer van vastgoed. Bij ons advocatenkantoor zijn wij gespecialiseerd in vastgoed- en bouwrecht en kunnen wij u helpen bij het navigeren door de complexe wet- en regelgeving die hiermee samenhangt.

Branches

Bouw & Vastgoed

Ons team van advocaten en notarissen is gespecialiseerd in bouw & vastgoed en helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.