mr. P. (Pepijn) van der Lans

mr. P. (Pepijn) van der Lans

advocaat

Groningen

Pepijn is gespecialiseerd in vastgoed- en het civiele bouwrecht. Hij begeleidt en adviseert cliënten op het gebied van verschillende civiele zaken met betrekking tot huurrecht, bouwrecht en contractenrecht. Hij is een scherpe en proactieve jurist, die zich graag inzet voor de belangen van zijn cliënten.

Door zijn cliënt goed te leren kennen, kan Pepijn zijn advies perfect toespitsen op de specifieke situatie van de cliënt. Hij is een realist die het belangrijk vindt dat zijn bevindingen helder en duidelijk zijn. Adviezen moeten begrijpelijk en bruikbaar zijn, waardoor u als cliënt precies weet hoe de vork in de steel zit.

Expertises

Vastgoed en civiel bouwrecht

Branches

Bouw & Vastgoed

Opleidingen

Nederlands Recht Rijksuniversiteit Groningen

Talen

Nederlands & Engels

Actueel

Meer actualiteiten van mr. P. (Pepijn) van der Lans

Waar Pepijn u mee kan helpen:

Expertises

Vastgoed en civiel bouwrecht

Als geen ander kennen onze juristen de weg in de wereld van (bedrijfsmatig) vastgoed. Ons team helpt met integrale juridische oplossingen met betrekking tot civiel bouwrecht en vastgoed. Bezit uw organisatie of instelling onroerend goed? Verhuurt u vastgoed of wilt u vastgoed gaan ontwikkelen? Het klinkt eenvoudig, maar betreft vaak…

Branches

Bouw & Vastgoed

Ons team van advocaten en notarissen is gespecialiseerd in bouw & vastgoed en helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.