Contact
mr. J.S. (Jeroen) Knot

mr. J.S. (Jeroen) Knot

Advocaat (partner)

Groningen

Jeroen is gespecialiseerd in zowel het vastgoed- en civiele bouwrecht als het huurrecht. Hij behandelt uiteenlopende aan vastgoed gerelateerde civiele zaken, en is voor zijn cliënten zowel ‘trusted advisor’ als (proces)advocaat. Hij heeft ruime ervaring in juridische bouwbegeleiding. In zijn praktijk staat Jeroen zowel (overheids)opdrachtgevers als (grote) aannemers, installateurs en adviseurs bij.

Jeroen is in staat om complexe problemen op praktische wijze te benaderen. Hij denkt mee, is oplossingsgericht en kan goed beslissingen nemen. Met zijn team levert hij gedegen adviezen en praktische oplossingen, waarmee u verder kunt. Jeroen is onder meer nauw betrokken geweest bij grote (overheids)projecten zoals de bouw van Forum Groningen en de nieuwbouw van Wildlands Adventure Zoo in Emmen. In 2017 is hij tot partner benoemd.

Jaar van beëdiging

2007

Expertises

Huurrecht

Vastgoed & Civiel bouwrecht

Branches

Bouw & Vastgoed

Overheid

Woningcorporaties

Opleidingen

Nederlands Recht Rijksuniversiteit Groningen

Grotius Academie Specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht (cum laude)

Nevenactiviteit

Lid van de Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten (VBR-A)

Lid van de Vereniging Vastgoed Juristen (VVJ)

Lid van de Vereniging voor Jonge Onroerend Goed Juristen (VJOJ)

Gastdocent Bouwrecht NHL Stenden Hogeschool

Talen

Nederlands, Duits & Engels

Actueel

Meer actualiteiten van mr. J.S. (Jeroen) Knot

Waar Jeroen u mee kan helpen:

Expertises

Huurrecht

Zowel huurders als verhuurders hebben rechten én plichten. Helaas is de wetgeving niet altijd even helder. Wij helpen u bij juridische vragen.

Vastgoed & Civiel bouwrecht

Als geen ander kennen onze juristen de weg in de wereld van (bedrijfsmatig) vastgoed. Ons team helpt met integrale juridische oplossingen.

Branches

Bouw & Vastgoed

Ons team van specialisten helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.

Overheid

In de overheidspraktijk is het recht meer dan ‘wie heeft er gelijk?’ Wij staan naast u, vullen uw kennis aan en trekken samen met u op.

Woningcorporaties

Zoveel vernieuwing en tegelijkertijd de dagelijkse praktijk rond de verhuur van uw woningen: wij zijn ervaren met beide kanten van uw werk.