Terug naar nieuws

Fresh up TRIP

Fresh up TRIP
29 juni 2021
|
Nieuws

Wellicht heeft u er al een glimp van opgevangen en u zult het de komende tijd op steeds meer plekken terugzien: onze TRIP huisstijl heeft een fresh up gekregen. Een opfrisbeurt waarmee we in onze uitstraling weer helemaal bij de tijd zijn. En die op een zelfbewuste manier uitdrukt waar we als TRIP voor staan: de zekerheid van kwaliteit.

Met de nieuwe huisstijl steken we ons kantoor in een nieuwe, maar herkenbare en moderne jas. Onze kantoornaam is vanaf nu TRIP Advocaten Notarissen. TRIP met hoofdletters en zonder ampersand. In het verlengde van de nieuwe huisstijl is vanaf vandaag ook onze nieuwe website live. Eerder waren wij te vinden via triplaw.nl. Vanaf heden is onze website te raadplegen via www.trip.nl. Ook onze e-mailadressen zijn aangepast naar de extensie trip.nl. Met de lancering van onze nieuwe huisstijl en website onderstrepen we onze positionering als kwaliteitsmarktleider van Noord-Nederland.

Onze huisstijl werd ontworpen door creatief bureau G2K, onder andere bekend van het prijswinnende ontwerp voor de identiteit van het Forum in Groningen. De website is ontwikkeld door het team van Concept7.

Bericht delen op linkedin

Gerelateerde nieuwsberichten

Al het nieuws

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis niets meer en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming dat TRIP Advocaten Notarissen mijn e-mailadres gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. U kunt meer lezen in ons Privacy en cookiesbeleid.

Terug naar nieuws
Contact image

Contact

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan wij centraal bij onze cliënten Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (en ver daarbuiten) vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Lees meer