Terug
HomeActueelMr. Gerber van Driel beëdigd tot notaris

Mr. Gerber van Driel beëdigd tot notaris

2 min |
23 februari 2024
|
Nieuws
Mr. Gerber van Driel beëdigd tot notaris

Written by:

Op 21 februari 2024 is Gerber van Driel door de rechtbank in Arnhem beëdigd tot notaris! Als collega’s van TRIP feliciteren wij onze collega van harte met dit mooie moment.

Gerber is sinds 2011 als kandidaat-notaris verbonden aan TRIP. Als zodanig heeft hij een algemene vastgoedpraktijk, waarbij hij zich voornamelijk bezighoudt met advisering over vraagstukken op het gebied van commercieel vastgoed en financieringsrecht. Vanzelfsprekend vormen zijn verdere notariële begeleiding en -uitvoering daarvan het sluitstuk. Gerbers praktijk is niet alleen gericht op private partijen, maar ook overheden en partijen uit de semi-publieke sector mag hij met grote regelmaat tot zijn clientèle rekenen.

Als notaris is Gerber protocolopvolger van Gerrit Mulder, die tot 1 januari 2024 als notaris was verbonden aan ons kantoor en per die datum is gedefungeerd als notaris.

Naast zijn notariële praktijk is Gerber bestuurder en maatschappelijk betrokken. Zo is hij verbonden aan het Dagelijks Bestuur van TRIP met onder meer de portefeuille compliance als zijn speerpunt, is hij vertrouwensnotaris en voogd (bestuurder) bij het Sint Anthony Gasthuis in Leeuwarden. Daarnaast draagt hij als secretaris van het Fries Juridisch Genootschap zijn steentje bij aan de verbinding en gedachtenuitwisseling tussen beoefenaars uit verschillende juridische disciplines.

Gerber van Driel: ‘Mijn benoeming tot notaris voelt als een bekroning op een jarenlange prettige samenwerking met collega’s en mijn cliënten. Een moment ook waarop ik mijn kantoor en cliënten wil bedanken voor het door hen in mij gestelde vertrouwen. Ik blijf mij onverminderd inzetten voor TRIP en mijn cliënten, waarbij net als altijd/onveranderd blijft dat scherpzinnigheid, doortastendheid en creativiteit van mij verwacht kunnen worden. Ik zie met vertrouwen uit naar de toekomst!’

TRIP wenst Gerber heel veel succes en plezier in zijn nieuwe rol als notaris!

Bericht delen op linkedin

Nieuwste berichten

Al het nieuws

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis niets meer en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming dat TRIP Advocaten Notarissen mijn e-mailadres gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. U kunt meer lezen in ons Privacy en cookiesbeleid.

Terug naar nieuws
Contact image

Contact

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan wij centraal bij onze cliënten Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (en ver daarbuiten) vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Lees meer