Terug
HomeActueelRuim 2.500 juryleden kiezen TRIP Advocaten Notarissen tot beste juridische dienstverlener Noord-Nederland

Ruim 2.500 juryleden kiezen TRIP Advocaten Notarissen tot beste juridische dienstverlener Noord-Nederland

14 december 2017
|
Nieuws

Meer dan 2.500 zakelijke beslissers ervaren TRIP Advocaten Notarissen als beste juridische dienstverlener van Noord-Nederland. Zo blijkt uit de net verschenen MT1000 – de lijst van duizend voorkeursbedrijven die zakenblad Management Team elk jaar publiceert. Deelnemers aan het onderzoek loven TRIP Advocaten Notarissen met name om de kenmerken klantgerichtheid, productleiderschap en advieskwaliteit.

Managing partner Jeroen Reiziger zegt namens het voltallige team van juristen en bedrijfsadviseurs: “Wij zijn vereerd met deze mooie positie. Wij zijn niet alleen de nummer één van het noorden, maar ook de nummer twee van heel Nederland, wat nog eens onderstreept dat we serieus meetellen in de juridische premier league. We zijn onze klanten en relaties buitengewoon erkentelijk voor hun positieve beoordeling.”

Juridische en strategische partner

Het handelsmerk van TRIP Advocaten Notarissen, waar tachtig juristen en bedrijfsadviseurs actief zijn vanuit kantoren in Assen, Groningen en Leeuwarden, is de gezamenlijke inzet voor oplossingen waar klanten verder mee kunnen. “Geen lange theoretische beschouwingen, maar realistische adviezen, gefundeerd op dossierkennis en analytisch inzicht”, aldus managing partner Jaap-Jan Plas. Voor bedrijfsleven, overheden en non-profit organisaties, het domein waar het Management Team-onderzoek op focust, is TRIP Advocaten Notarissen een juridische en strategische partner, die de begrippen nuchterheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

De aanbevelingsfactor

Voor 2017 werden 53 categorieën onder de loep gelegd. Per categorie stelt Management Team eerst een ‘groslijst’ van bekende dienstverleners op om vervolgens een panel van zakelijke beslissers – 2.592 dit jaar – hun ervaringen te laten delen. Met als hamvraag: hoe waarschijnlijk is het dat u deze dienstverlener binnen uw netwerk aan anderen aanbeveelt? Daarmee wordt de Net Promotor Score berekend – de basis voor de ranglijst. Het feitelijke onderzoek wordt uitgevoerd door Erasmus Center for Business Innovation, het kennis- en valorisatiecentrum van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

“Dat we er juist met die Net Promotor Score uitspringen, geeft vertrouwen in de toekomst”, zegt Jeroen Reiziger, die verantwoordelijk is voor de portefeuille business development. “Dit laat zien dat klanten bereid zijn om zich als ambassadeur aan onze naam te verbinden en onze diensten aan collega’s aan te prijzen. Dat zegt veel over de expertise, betrokkenheid en toegankelijkheid van onze medewerkers én onze organisatie die diep in de Noord-Nederlandse samenleving geworteld is”.

“Het is voor ons een aanmoediging om te blijven investeren in  juridisch talent dat bij onze organisatie volop kan rekenen op ontwikkelmogelijkheden”, aldus Jaap-Jan Plas, die verantwoordelijk is voor de portefeuille HRM.

Bericht delen op linkedin

Gerelateerde nieuwsberichten

Al het nieuws

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis niets meer en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming dat TRIP Advocaten Notarissen mijn e-mailadres gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. U kunt meer lezen in ons Privacy en cookiesbeleid.

Terug naar nieuws
Contact image

Contact

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan wij centraal bij onze cliënten Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (en ver daarbuiten) vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Lees meer