Terug
HomeActueelTRIP Advocaten Notarissen business partner INRetail

TRIP Advocaten Notarissen business partner INRetail

TRIP Advocaten Notarissen business partner INRetail
21 maart 2018
|
Nieuws

Met maar liefst 13.000 aangesloten winkels mag INretail zich de grootste brancheorganisatie in retail non-food noemen. Op allerlei gebieden kunnen non-food retailers bij INretail terecht. INretail beschikt over eigen juristen en bedrijfsadviseurs, maar bepaalde onderdelen zijn zo specialistisch dat externe hulp wordt ingeschakeld. Daarom heeft INretail het partnerschap met TRIP Advocaten Notarissen opgezocht op het gebied van overnames, faillissementen en insolventies.

Als de tijd dringt!

Ondernemen betekent soms risico’s nemen. Een ervaren ondernemer weegt deze risico’s zorgvuldig af. Dit kan leiden tot de overname van een ander bedrijf, fuseren en soms helaas tot liquiditeitsproblemen.

Als business partner van INretail helpen de gespecialiseerde juristen en bedrijfsadviseurs van TRIP Advocaten Notarissen ondernemers, via INretail, met insolventie gerelateerd bedrijfsadvies. Denk aan:

  • een doorstart van een onderneming na faillissement;
  • het aanbieden van een crediteurenakkoord i.g.v. een eenmanszaak of VOF;
  • het aanvragen van een wettelijke schuldsaneringsregeling;
  • etc

“Door onze krachten te bundelen, bieden wij ondernemers meer juridische expertise. TRIP en INretail zijn een vertrouwd gezicht in de branche en ons kantoor is autoriteit op het gebied van insolventierecht en overnames” aldus Jeroen Reiziger, ondernemingsrechtadvocaat en managing partner bij TRIP Advocaten Notarissen.

Dave Quadvlieg, commercieel manager bij INretail: “1 + 1 = 3. Om onze ondernemers maximale support en dienstverlening te kunnen bieden zijn wij verheugd te kunnen vertellen dat wij voor specifieke rechtsonderwerpen een samenwerking zijn aangegaan met TRIP Advocaten Notarissen.”

“We zijn trots op de samenwerking met INretail en hopen ondernemers tijdig te kunnen adviseren zodat (op de loer liggende) problemen voorkomen dan wel opgelost kunnen worden” zo geeft Christian Glas, bedrijfsadviseur en bewindvoerder WSNP bij TRIP Advocaten Notarissen, aan.

Bericht delen op linkedin

Gerelateerde nieuwsberichten

Al het nieuws

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis niets meer en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming dat TRIP Advocaten Notarissen mijn e-mailadres gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. U kunt meer lezen in ons Privacy en cookiesbeleid.

Terug naar nieuws
Contact image

Contact

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan wij centraal bij onze cliënten Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (en ver daarbuiten) vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Lees meer