Terug
HomeActueelTRIP Advocaten Notarissen nieuwe sponsor GHHC Groningen

TRIP Advocaten Notarissen nieuwe sponsor GHHC Groningen

TRIP Advocaten Notarissen nieuwe sponsor GHHC Groningen
12 september 2017
|
Nieuws

TRIP Advocaten Notarissen is verheugd te mogen aankondigen nieuwe sponsor te zijn geworden van hockeyclub GHHC Groningen. TRIP zal het komende seizoen op de shirts van Dames 1 van GHHC Groningen prijken. Dames 1, dat uitkomt in de hoofdklasse, staat garant voor mooi en attractief hockey en TRIP heeft daarmee een prominente plek als sponsor weten te verwerven. Een van de speelsters en oud-International Willemijn Bos, is tevens advocaat bij TRIP.

Hockeyclub GHHC Groningen wordt gezien als een van de betere en grotere hockeyclubs van Noord-Nederland. Zowel GHHC als TRIP staan midden in de Noord-Nederlandse samenleving en zijn vertrouwd met de noordelijke cultuur van nuchter pragmatisme en handen uit de mouwen. Niet gek dat zij elkaar op het hockeyveld nu hebben gevonden.

TRIP is verheugd op deze wijze haar betrokkenheid bij topsport in het Noorden verder te onderstrepen.

De hockeycompetitie is weer aangevangen op 10 september 2017. Groningen opende groots met een Super Sunday, waarbij zowel Heren 1 als Dames 1 thuis speelden op De Harener Holt aan de Kerklaan in Haren. Rond de beide wedstrijden werd het sponsorcontract tussen de hockeyclub en TRIP ondertekend. Een formeel moment als startsein voor een vruchtbare samenwerking waar beide partijen naar uitkijken.

Bericht delen op linkedin

Gerelateerde nieuwsberichten

Al het nieuws

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis niets meer en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming dat TRIP Advocaten Notarissen mijn e-mailadres gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. U kunt meer lezen in ons Privacy en cookiesbeleid.

Terug naar nieuws
Contact image

Contact

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan wij centraal bij onze cliënten Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (en ver daarbuiten) vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Lees meer