Terug
HomeActueelTRIP Advocaten Notarissen trekt opnieuw ervaren juristen aan

TRIP Advocaten Notarissen trekt opnieuw ervaren juristen aan

2 min |
12 juni 2018
|
Nieuws

Written by:

TRIP Advocaten Notarissen trekt opnieuw ervaren juristen aan.

Opnieuw heeft TRIP Advocaten Notarissen een aantal ervaren juristen aangetrokken. De continuering van optimale kwaliteit heeft onze constante aandacht. We stellen dan ook graag de volgende advocaten aan u voor.

YNZE TALSTRA | ONDERNEMINGSRECHT

Al sinds een paar maanden is de sectie ondernemingsrecht uitgebreid door de komst van Ynze Talstra. Ynze heeft gestudeerd in Nijmegen en aan de rijksuniversiteit in Groningen en heeft de Grotius Academie Specalisatieopleiding Insolventierecht cum laude afgerond. Daarnaast is Ynze lid van de vereniging van insolventierechtadvocaten (INSOLAD). Na acht jaar bij Dommerholt in Heerenveen te hebben gewerkt, houdt hij zich nu in Assen en Groningen bezig met ondernemingsrecht en insolventierecht. Daarnaast treedt Ynze op als curator in faillissementen en surseances.

ALE VAN DER WIELEN | ONDERNEMINGSRECHT

In Leeuwarden is de sectie ondernemingsrecht uitgebreid door de komst van Ale van der Wielen. Ale is na zijn rechtenstudie in Groningen zijn carrière als advocaat gestart bij Van der Sluis Van der Zee & Kalmijn Advocaten in Leeuwarden. Daarna is hij als ondernemings- en insolventierechtadvocaat aan de slag gegaan bij Dommerholt Advocaten. Ale heeft de Grotius Academie Specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht gevolgd. Met deze ruime ervaring op zak, zal hij nu in Leeuwarden het team versterken.

Bericht delen op linkedin

Nieuwste berichten

Al het nieuws

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis niets meer en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming dat TRIP Advocaten Notarissen mijn e-mailadres gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. U kunt meer lezen in ons Privacy en cookiesbeleid.

Terug naar nieuws
Contact image

Contact

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan wij centraal bij onze cliënten Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (en ver daarbuiten) vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Lees meer