Terug
HomeActueelTRIP begeleidt herstructurering ADO Den Haag

TRIP begeleidt herstructurering ADO Den Haag

1 min |
25 mei 2021
|
Nieuws
TRIP begeleidt herstructurering ADO Den Haag

Op 25 mei 2021 is Jeroen Reiziger door de rechtbank Den Haag benoemd tot herstructureringsdeskundige in het kader van de door ADO Den Haag aangevraagde WHOA-procedure. WHOA staat voor Wet Homologatie Onderhands Akkoord en betreft een nieuwe wet die als doel heeft het faillissement te voorkomen van in de kern gezonde ondernemingen die met een te hoge schuldenlast te kampen hebben. Jeroen Reiziger, Christian Glas en hun team gaan de komende periode aan de slag om met alle belanghebbenden een plan voor de toekomst te maken. De rechtbank heeft verder tot 1 augustus 2021 een afkoelingsperiode afgekondigd om ADO Den Haag en de herstructureringsdeskundige de benodigde adempauze te geven om orde op zaken te stellen. TRIP heeft veel ervaring met herstructureringen van ondernemingen en voetbalclubs in het betaald voetbal. Eerder werden voor wat betreft de betaald voetbalclubs onder andere FC Utrecht, FC Emmen, Roda JC, Fortuna Sittard, ADO Den Haag en Vitesse bijgestaan.

Bericht delen op linkedin

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Gerelateerde expertises en branches

Nieuwste berichten

Al het nieuws

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis niets meer en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming dat TRIP Advocaten Notarissen mijn e-mailadres gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. U kunt meer lezen in ons Privacy en cookiesbeleid.

Terug naar nieuws
Contact image

Contact

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan wij centraal bij onze cliënten Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (en ver daarbuiten) vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Lees meer