Terug
HomeActueelTRIP begeleidt Sacha bij overname Manfield

TRIP begeleidt Sacha bij overname Manfield

28 januari 2016
|
Nieuws

TRIP Advocaten Notarissen heeft de eigenaar van schoenretailer Termeer Schoenen B.V., tevens handelende onder de naam Sacha (hierna: “Sacha”) bij de overname van de activa en activiteiten van Manfield B.V. begeleid. Manfield B.V. is één van de failliete vennootschappen van schoenenwinkelketen Macintosh Retail Group N.V. Manfield B.V. komt hiermee in handen van dezelfde eigenaar als Sacha, het familiebedrijf van de familie Termeer. Sacha heeft op dit moment 75 winkels, verspreid over vijf landen, waarvan 45 vestigingen in Nederland. Manfield B.V. heeft 69 vestigingen. Het doel is om zoveel mogelijk banen en winkels te behouden.

Vanuit TRIP Advocaten Notarissen is de transactie begeleid door Jeroen Reiziger, Hilda Meijer en Christian Glas.

Bericht delen op linkedin

Gerelateerde nieuwsberichten

Al het nieuws

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis niets meer en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming dat TRIP Advocaten Notarissen mijn e-mailadres gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. U kunt meer lezen in ons Privacy en cookiesbeleid.

Terug naar nieuws
Contact image

Contact

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan wij centraal bij onze cliënten Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (en ver daarbuiten) vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Lees meer