Terug
HomeActueelTRIP hoog gewaardeerd in MT1000 zakelijke dienstverlener 2021

TRIP hoog gewaardeerd in MT1000 zakelijke dienstverlener 2021

1 min |
10 december 2021
|
Nieuws
TRIP hoog gewaardeerd in MT1000 zakelijke dienstverlener 2021

Written by:

Volgens zakelijke beslissers behoort TRIP ook in 2021 tot de beste zakelijke dienstverleners van Nederland. In de categorie Advocatuur & notariaat staat TRIP dit jaar op nummer 4.

Voor de MT1000-ranking van businessplatform MT/Sprout hebben dit jaar ruim vierduizend zakelijke beslissers hun mening gegeven over de kwaliteit van zakelijke dienstverleners in diverse categorieën. Het Amsterdam Centre for Business Innovation van de UvA vroeg hen organisaties te beoordelen aan de hand van een Net Promotor Score (NPS) en op drie inhoudelijke aspecten: excellente uitvoering, productleiderschap en klantgerichtheid.

Met onze kennis willen wij onze opdrachtgevers vooruit helpen in een complexe samenleving die vraagt om duurzame oplossingen. Wij streven naar hoogwaardige dienstverlening en hoogwaardig werkgeverschap. Wij zijn trots dat dit door onze opdrachtgevers wordt gezien en gewaardeerd en trots op onze collega’s die deze hoge waardering mogelijk maken.

De volledige lijst is te raadplegen via deze link.

Bericht delen op linkedin

Nieuwste berichten

Al het nieuws

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis niets meer en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming dat TRIP Advocaten Notarissen mijn e-mailadres gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. U kunt meer lezen in ons Privacy en cookiesbeleid.

Terug naar nieuws
Contact image

Contact

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan wij centraal bij onze cliënten Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (en ver daarbuiten) vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Lees meer