mr. D.C. (Denise) Haitjema

mr. D.C. (Denise) Haitjema

advocaat

Assen

Denise is gespecialiseerd in het vastgoedrecht in brede zin. Ze staat cliënten bij in kwesties op het gebied van het bouwrecht, zoals discussies over meer- of minderwerk, geconstateerde gebreken of een niet-tijdige oplevering. Daarnaast werkt ze aan kwesties op het gebied van de huur en verhuur van een onroerende zaak. 

Denise werkt sinds 2019 als advocaat bij TRIP Advocaten Notarissen. Ze is gedreven, heeft oog voor detail en beschikt over een sterk analytisch vermogen, waardoor ze snel tot de kern van een zaak komt. Ook is ze klantgericht en streeft ze altijd naar de beste oplossing voor haar cliënt.

Jaar van beëdiging

2019

Expertises

Huurrecht

Vastgoed en civiel bouwrecht

Branches

Bouw & Vastgoed

Woningcorporaties

Opleidingen

Nederlands recht Rijksuniversiteit Groningen

Talen

Nederlands, Engels & Fries

Waar Denise u mee kan helpen:

Expertises

Huurrecht

Zowel huurders als verhuurders hebben rechten én plichten. Helaas is de wetgeving niet altijd even helder. Wij helpen u bij juridische vragen over het huurrecht. Van woning tot bedrijfspand: zowel huurders als verhuurders hebben rechten én plichten. Helaas is de wetgeving op dit vlak niet altijd even helder. Een misverstand…

Vastgoed en civiel bouwrecht

Vastgoed en civiel bouwrecht zijn belangrijke aspecten van het recht die betrekking hebben op de aankoop, verkoop, verhuur, ontwikkeling en beheer van vastgoed. Bij ons advocatenkantoor zijn wij gespecialiseerd in vastgoed- en bouwrecht en kunnen wij u helpen bij het navigeren door de complexe wet- en regelgeving die hiermee samenhangt.

Branches

Bouw & Vastgoed

Ons team van advocaten en notarissen is gespecialiseerd in bouw & vastgoed en helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.

Woningcorporaties

Zoveel vernieuwing en tegelijkertijd de dagelijkse praktijk rond de verhuur van uw woningen: wij zijn ervaren met beide kanten van woningcorporaties. De omgeving waarin u als woningcorporatie opereert verandert continu. Thema’s als duurzaamheid, digitalisering en de beschikbaarheid van voldoende en betaalbare woningen vragen uw aandacht. Om deze uitdagingen…