Contact
mr. S.S.F. (Stephanie) van Renswoude

mr. S.S.F. (Stephanie) van Renswoude

Advocaat

Groningen

Stephanie is werkzaam op het snijvlak van het ondernemingsrecht en het algemeen contractenrecht. In haar praktijk ligt de nadruk op het juridisch begeleiden van bedrijfsovernames en het bijstaan van zakelijke cliënten die in een contractueel geschil verwikkeld zijn geraakt of dreigen te geraken.

Maatwerk vooraf kan problemen achteraf voorkomen. Daarom vindt Stephanie het belangrijk om zich in haar cliënten en hun business te verdiepen. Soms zijn geschillen evenwel niet te voorkomen. Dan komt het erop aan om de relevante feiten te zoeken en daar het recht op toe te passen. Het zoeken naar de puzzelstukjes en het vervolgens leggen van de puzzel trok Stephanie al vanaf jonge leeftijd aan in de advocatuur. Ze is een bijzonder loyale advocaat met een groot inlevingsvermogen.

Jaar van beëdiging

1999

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Fusies & Overnames

Internationaal ondernemen

Ondernemingsrecht

Branches

Zakelijke dienstverlening

Industrie

Opleidingen

Nederlands Recht Rijksuniversiteit Groningen

Praktijkleergang Ondernemingsrecht, De Juridische Academie (specialisatieopleiding)

Nevenactiviteit

Lid van het "Groningsch Juridisch Genootschap Pro Excolendo lure Patrio'

Talen

Nederlands & Engels

Waar Stephanie u mee kan helpen:

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Komt uw bedrijf ineens in de problemen? Juist bij financieel zwaar weer vergroot tijdig ingrijpen uw kansen op een positieve afloop.

Fusies & Overnames

Bij fusies en overnames komen een hoop rechtsgebieden samen. Onze specialisten weten welke details u echt niet over het hoofd mag zien.

Internationaal ondernemen

Met welke regels moet u over de grens rekening houden? Hoe kunt u uw recht halen bij een conflict met een buitenlandse leverancier?

Ondernemingsrecht

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Dan is het fijn om te kunnen sparren.

Branches

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Industrie

Ons brancheteam weet welke juridische uitdagingen u tegenkomt. Alles wordt goed geregeld en u houdt tijd over om te ondernemen.