Terug
HomeAanvullende service

Aanvullende service

Aanvullende service

De hoogste kwaliteit leveren en het delen van kennis zijn belangrijk in onze dienstverlening. Daarom bieden we onze kennis en ervaring aan in de vorm van aanvullende service: inhouse advocaten en notarissen, opleidingen, een second opinion en een legal quick scan.

Inhouse advocaten en notarissen

Juridisch werk is vaak complex, veranderlijk en tijdrovend. We snappen goed dat uw organisatie niet altijd voldoende expertise en bezetting heeft om de (extra) taken tijdig en deskundig af te ronden. Daarom kunnen onze advocaten, notarissen of paralegals (tijdelijk) bij u op locatie komen werken. Dit is vooral een goede oplossing als:

  • U tijdelijk behoefte heeft aan extra of bijzondere expertise voor projecten;
  • Er sprake is van een piek in uw werkzaamheden;
  • Uw reguliere juristen niet beschikbaar zijn door verlof of ziekte;
  • Uw organisatie een juridische kwaliteitsverbetering wil doorvoeren, zoals het optimaliseren van uw (bezwaar)procedures of het actualiseren van uw contracten.

Onze inhouse juristen zijn een verlengstuk van uw juridische afdeling. Ze zijn gewend aan op locatie werken en weten daardoor hoe ze snel van toegevoegde waarde kunnen zijn. We laten bovendien voldoende kennis bij u achter, zodat uw organisatie optimaal blijft functioneren. Natuurlijk maken we heldere afspraken, toegesneden op uw specifieke situatie. Neem voor meer informatie contact op met Astrid van der Boogh of Joris Bonjer.

Opleidingen

We delen met plezier onze kennis met onze opdrachtgevers. Daarom is TRIP Advocaten Notarissen door de Nederlandse Orde van Advocaten en de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie erkend als opleidingsinstituut. Via (incompany) seminars en webinars dragen we bij aan de opleiding en ontwikkeling van uw medewerkers. Op die manier zijn zij nog beter voorbereid op uiteenlopende juridische vraagstukken. Een certificaat na deelname is mogelijk. Uiteraard stemmen onze advocaten en notarissen de inhoud van het programma af op uw kennisniveau en sector. Wat voor uw organisatie? Bekijk dan ons overzicht van de seminars die we bij u op locatie of via een webinar kunnen verzorgen.

Second opinion

Soms zijn twee hoofden beter dan één. Zelfs als u al jaren prettig samenwerkt met uw vaste juridische partner, kan u behoefte hebben aan een extra paar ogen. Bijvoorbeeld omdat uw vaste partner niet over de specialistische kennis beschikt voor uw huidige vraagstuk. Of wegens het grote belang van de kwestie. Voor een vooraf afgesproken vast bedrag geven onze juristen een second opinion. Een second opinion geeft zekerheid: u blijkt op de goede weg te zitten óf kan waar mogelijk uw strategie alsnog aanpassen. Neem gerust contact op met Astrid van der Boogh of Joris Bonjer voor een tweede blik op uw vraagstuk. 

Aanvullende service: Legal quick scan

Bij een groot project komt al genoeg kijken. Onaangename juridische verrassingen zijn dan wel het laatste waar u op zit te wachten. Kies daarom voor de rust van onze legal quick scan. Voor een vast tarief gaan we met uw projectmedewerkers om tafel om uw project en de projectorganisatie kritisch te bevragen. Bijvoorbeeld over de procedures (planning), de aanpak en de risico’s. Zo kunnen we met elkaar eventuele verborgen gebreken in de opzet of planning vroegtijdig ontdekken en daarvoor concrete aanbevelingen aandragen. Benieuwd of onze legal quick scan geschikt is voor uw project? Neem dan contact op met Astrid van der Boogh of Joris Bonjer.