Terug
HomeActueelPartnerschap Bowinn & TRIP

Partnerschap Bowinn & TRIP

1 min |
1 juli 2021
|
Nieuws
Partnerschap Bowinn & TRIP

Written by:

Jeroen Knot

Bowinn, de innovatiecampus voor de bouw in Dokkum, en TRIP Advocaten Notarissen, zijn een partnerschap overeengekomen. Bowinn is dé plek waar kennis en innovatie in de bouw samenkomen. Als geen ander kennen de advocaten en notarissen van TRIP de weg binnen het vastgoed, van financieringsstructuren tot circulaire aanbesteding en van op maat gemaakte innovatieve aannemingsovereenkomsten tot juridische bouwbegeleiding. Kennisdeling zijn zowel voor Bowinn en TRIP speerpunten in hun dienstverlening, want samen bereik je het beste resultaat.

Martin van der Veen: “De innovaties in de bouw volgen elkaar in snel tempo op. Het geeft vertrouwen dat we voor de juridische gevolgen kunnen sparren met een vertrouwd kantoor als TRIP.”

Wilt u ook (juridisch) innoveren in de bouw en bent u benieuwd naar de beste aanpak? Neem dan contact op met Martin van der Veen (Bowinn) of de specialisten van TRIP via Jeroen Knot (advocaat bouwrecht).

Voor meer informatie: bekijk www.bowinn.nl en www.trip.nl/branches/bouw-vastgoed

Bericht delen op linkedin

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Gerelateerde expertises en branches

Nieuwste berichten

Al het nieuws

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis niets meer en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming dat TRIP Advocaten Notarissen mijn e-mailadres gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. U kunt meer lezen in ons Privacy en cookiesbeleid.

Terug naar nieuws
Contact image

Contact

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan wij centraal bij onze cliënten Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (en ver daarbuiten) vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Lees meer