Contact
mr. K.A. (Kanter) Breuker

mr. K.A. (Kanter) Breuker

Notaris (partner)

Leeuwarden

Vanuit zijn ruime ervaring in het ondernemingsrecht heeft Kanter zich gespecialiseerd in het publieke en semipublieke domein. Rode draad in zijn praktijk vormen organisatiestructuur en governance, met een focus op bestuur, bestuurlijke inrichting en groeps- en samenwerkingsstructuren. Bijzondere kennis en ervaring heeft Kanter als notaris in het onderwijs en de zorg. 

Kanter is gewend aan het begeleiden van complexe processen en het omgaan met uiteenlopende belangen. Hij is een meedenker en adviseur, vanuit een zakelijke en pragmatische invalshoek. Een goed gesprek over doel, strategie en tactiek gaat hij graag aan, net als over een evenwichtige organisatieopzet. Kanter brengt complexe juridische materie graag terug tot de kern en onderscheidt hoofd- en bijzaken. Cliënten zijn wat hem betreft geholpen met overzicht en inzicht. En vanzelfsprekend met goed advies en vlotte effectuering.

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Fusies & Overnames

Ondernemingsrecht

Branches

Onderwijs

Overheid

Zorg

Opleidingen

Notarieel Recht Rijksuniversiteit Groningen

Nevenactiviteit

Bestuurslid Stichting Popta Gasthuis

Bestuurslid Stichting Herbert Duintjer Fonds

Bestuurslid Stichting Fonds De Gavere

Talen

Nederlands, Engels & Fries

Actueel

Meer actualiteiten van mr. K.A. (Kanter) Breuker

Waar Kanter u mee kan helpen:

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Komt uw bedrijf ineens in de problemen? Juist bij financieel zwaar weer vergroot tijdig ingrijpen uw kansen op een positieve afloop.

Fusies & Overnames

Bij fusies en overnames komen een hoop rechtsgebieden samen. Onze specialisten weten welke details u echt niet over het hoofd mag zien.

Ondernemingsrecht

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Dan is het fijn om te kunnen sparren.

Branches

Onderwijs

Hoe geeft u vorm aan ‘een leven lang leren’ in een speelveld vol uitdagingen, zoals digitalisering, lerarentekorten en prestatienormen?

Overheid

In de overheidspraktijk is het recht meer dan ‘wie heeft er gelijk?’ Wij staan naast u, vullen uw kennis aan en trekken samen met u op.

Zorg

Wij nemen de juridische aspecten voor onze rekening, zodat u zich kunt richten op het bieden van toegankelijke en kwalitatief goede zorg.