Waarom kiezen voor TRIP? Op ons kantoor staat samenwerking voorop; de samenwerking tussen collega’s van je eigen werkgebied, maar ook met collega’s van de andere secties en afdelingen. Samen werk je aan mooie zaken op allerlei rechtsgebieden. En samen kom je tot het gewenste resultaat, of zelfs meer dan dat. Ons kantoor gelooft bovendien in een goede balans tussen werk en privé. Als het werk erom vraagt, er samen even hard aan trekken, maar ook voldoende ontspanning. En natuurlijk regelmatig activiteiten met je collega’s, van etentjes tot een groots kerstfeest. 

We maken graag kennis met ervaren juristen en getalenteerde rechtenstudenten. Bekijk onze openstaande vacatures voor de actuele mogelijkheden. Een open sollicitatie sturen mag natuurlijk ook; we zijn altijd op zoek naar gemotiveerde, ambitieuze medewerkers.

Meer informatie

Meer informatie over het werken bij TRIP, een openstaande vacature of het sturen van een open sollicitatie? Neem dan gerust contact op met Joris Bonjer, onze manager HRM en business support.

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.