Maak kennis met ons kantoor en de praktijk als student-medewerker of met een studentstage. Of kom gewoon een keer langs voor een kopje koffie en een informatief gesprek. 

Student-stagiairs

Een studentstage is een prachtige manier om te ontdekken of het vak van advocaat of kandidaat-notaris daadwerkelijk iets voor je is en welk rechtsgebied of welke praktijk je het beste ligt. Van februari t/m december (met uitzondering van juli-augustus) stelt TRIP stageplaatsen beschikbaar aan studenten notarieel en Nederlands recht om kennis te maken met de (dagelijkse) praktijk. Een studentstage duurt twee maanden. In deze periode ervaar je hoe het is om op een advocaten- en notariskantoor te werken en wat het betekent om advocaat of kandidaat-notaris te zijn. Zo woon je gesprekken met cliënten bij, ga je mee naar een zitting of ben je aanwezig bij het passeren van een akte. Maar je wordt natuurlijk ook actief betrokken! Bekijk onze openstaande vacatures voor de beschikbare stageplaatsen. 

Student-medewerkers

Van tijd tot tijd heeft TRIP vacatures voor studenten die naast hun studie graag in de advocatuur of het notariaat willen werken. Als student-medewerker ben je één dag per week werkzaam in een ondersteunende functie. Denk hierbij aan ondersteuning van het secretariaat advocatuur en notariaat, de afdeling bedrijfsadvisering of de bibliotheek. Ook zijn er af en toe vacatures voor juridisch inhoudelijke werkzaamheden. Bekijk onze openstaande vacatures voor de actuele mogelijkheden. Een open sollicitatie sturen mag natuurlijk ook.

Kennismaking

Wil je gewoon eens weten hoe een advocaten- en notariskantoor er van binnen uitziet, een beetje van de sfeer proeven en horen welke mogelijkheden er eventueel voor je zijn? Neem dan gerust contact op met Anne Engelage. Onder het genot van een kop koffie vertelt zij jou alles wat je maar wilt weten. Schroom niet en bel of mail voor het maken van een afspraak.

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.