C.B.J. (Christian) Glas

C.B.J. (Christian) Glas

bedrijfsadviseur

Assen

Christian is gespecialiseerd in het adviseren van bedrijven en particulieren met financiële problemen. Ook begeleidt hij cliënten die kansen zien in het overnemen van (delen van) een onderneming die in zwaar weer zit. Daarnaast is hij bewindvoerder in WSNP’s en behandelde hij tot nu toe honderden faillissementen.

Hij is een gedreven adviseur die snel en creatief complexe zaken kan doorgronden en tot een goed einde kan brengen. Christian: “Of het nu een schuldsanering van een particulier of de doorstart van een groot bedrijf is, ik zet alles op alles om een oplossing voor de cliënt te bereiken. Het motiveert mij enorm, als ik samen met de cliënt het beoogde eindresultaat kan realiseren.” Sinds 2016 is Christian het aanspreekpunt voor de leden van INretail met financiële problemen.

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructurering en insolventie

Fusies en overnames

WSNP en schuldhulpverlening

Branches

Zakelijke dienstverlening

Opleidingen

Bedrijfskunde

Economie

Opleiding Bewindvoerder WSNP

Opleiding Belastingrecht

Postacademische opleiding, Leergang Insolventierecht, RUG

Nevenactiviteit

Lid van Dutch Turnaround Association (DTA)

Talen

Nederlands & Engels

Actueel

Meer actualiteiten van C.B.J. (Christian) Glas

Waar Christian u mee kan helpen:

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructurering en insolventie

Komt uw bedrijf ineens in de problemen? Juist bij financieel zwaar weer vergroot tijdig ingrijpen en goede bedrijfsadvisering uw kansen op een positieve afloop en het voorkomen van insolventie.

Fusies en overnames

Bij fusies en overnames komen een hoop rechtsgebieden samen. Onze specialisten weten welke details u echt niet over het hoofd mag zien.

WSNP en schuldhulpverlening

Financiële problemen en het verlies van grip op uw leven zorgen voor stress. Helaas lukt het niet altijd om geldproblemen op te lossen zonder schuldhulpverlening.

Branches

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel in de zakelijke dienstverlening. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan.