mr. K.R. (Karin) Attema

mr. K.R. (Karin) Attema

advocaat

Groningen

Karin is gespecialiseerd in vastgoed- en bouwrecht. Ze begeleidt en adviseert cliënten op het gebied van uiteenlopende civiele zaken, waaronder bouwrecht, huurrecht en contractenrecht. Ze is een sociale en enthousiaste jurist, die graag een duurzame relatie opbouwt met haar cliënten.

Karin vindt het belangrijk om haar cliënt goed te kennen, omdat ze haar advies op die manier nauw kan laten aansluiten op de behoeften van haar cliënt. Een advies geven waarmee iemand écht verder kan; dat is het doel. Om dat doel te bereiken gaat Karin pragmatisch en oplossingsgericht te werk. Met een helicopterview brengt zij zowel de mogelijkheden als de risico’s in beeld, waarna zij samen met haar cliënt de strategie bepaalt.

Jaar van beëdiging

2021

Expertises

Vastgoed en civiel bouwrecht

Branches

Bouw & Vastgoed

Opleidingen

Nederlands Recht Rijksuniversiteit Groningen

Talen

Engels & Fries

Actueel

Meer actualiteiten van mr. K.R. (Karin) Attema

Waar Karin u mee kan helpen:

Expertises

Vastgoed en civiel bouwrecht

Als geen ander kennen onze juristen de weg in de wereld van (bedrijfsmatig) vastgoed. Ons team helpt met integrale juridische oplossingen met betrekking tot civiel bouwrecht en vastgoed. Bezit uw organisatie of instelling onroerend goed? Verhuurt u vastgoed of wilt u vastgoed gaan ontwikkelen? Het klinkt eenvoudig, maar betreft vaak…

Branches

Bouw & Vastgoed

Ons team van advocaten en notarissen is gespecialiseerd in bouw & vastgoed en helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.