Terug
HomeActueelTerugkijken: Rol overheid bij verkoop onroerende zaak

Terugkijken: Rol overheid bij verkoop onroerende zaak

Terugkijken: Rol overheid bij verkoop onroerende zaak
10 maart 2022
|
Blogs

Op 11 januari 2022 hebben mrs. Theunis Dankert en Elmer van der Kamp tijdens de periodieke Tender Update stilgestaan bij het arrest van de Hoge Raad op 26 november 2021 in de Montferland-zaak.
Wat zijn de gevolgen van dit arrest voor de praktijk, hoe moet mededingingsruimte worden geboden, geldt die norm ook voor een overheidsbedrijf, wanneer is sprake van een passende mate van openbaarheid, wat is/zijn de uitzondering(en), kan de rechter ingrijpen in een in strijd met de mededingingsnorm gesloten overeenkomst? In dit webinar hebben zij vele vragen beantwoord. Een aantal vragen en antwoorden over de rol van de overheid bij verkoop van onroerende zaak vindt u hieronder.

Is verkoop via een makelaar voldoende transparant en openbaar?

Mag je een bouwclaim die in een wijk is gesloten verplaatsen naar een andere wijk?

Kun je het voornemen tot verkopen aan een partij publiceren?

Wilt u het hele webinar terugkijken, vul dan onderstaand formulier in en ontvang de terugkijklink. Uiteraard kunt u zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Bericht delen op linkedin

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Gerelateerde nieuwsberichten

Al het nieuws

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis niets meer en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming dat TRIP Advocaten Notarissen mijn e-mailadres gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. U kunt meer lezen in ons Privacy en cookiesbeleid.

Terug naar blogs
Contact image

Contact

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan wij centraal bij onze cliënten Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (en ver daarbuiten) vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Lees meer