Terug
HomeActueelLunchsessie arbeidsrecht 21 maart 2024

Lunchsessie arbeidsrecht 21 maart 2024

Lunchsessie arbeidsrecht 21 maart 2024
Evenementen

Het up-to-date blijven binnen het arbeidsrecht is voor iedereen die zich bezighoudt met HR en arbeidsrecht gerelateerde vraagstukken vaak een tijdrovende klus. Wij praten jullie daarom graag bij over interessante en in de praktijk veel voorkomende onderwerpen. Dit alles in een exclusieve setting en onder het genot van een heerlijke lunch op onze vestiging in Leeuwarden. Deze keer behandelen we het onderwerp ‘Ontslaggronden’. 

Ontslaggronden

In de wet zijn de ontslaggronden opgenomen die kunnen leiden tot een einde van de arbeidsovereenkomst van een werknemer. Gedacht kan worden aan de ontslaggrond disfunctioneren, maar bijvoorbeeld ook aan een verstoorde arbeidsverhouding of verwijtbaar handelen.

Voor elk van deze ontslaggronden gelden verschillende voorwaarden waaraan voldaan moet worden voordat een einde van de arbeidsovereenkomst kan worden gerealiseerd. Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over deze voorwaarden zodat duidelijk wordt wanneer een arbeidsovereenkomst wel en niet kan worden beëindigd.

Tijdens deze lunchsessie zullen wij uitgebreid ingaan op de verschillende ontslaggronden. 

Aanmelden lunchsessie arbeidsrecht 21 maart 2024

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bericht delen op linkedin

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Gerelateerde nieuwsberichten

Al het nieuws

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis niets meer en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming dat TRIP Advocaten Notarissen mijn e-mailadres gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. U kunt meer lezen in ons Privacy en cookiesbeleid.

Terug naar evenementen
Contact image

Contact

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan wij centraal bij onze cliënten Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (en ver daarbuiten) vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Lees meer