Terug
HomeActueelTriple A: All About Arbeidsrecht 18 juni 2024

Triple A: All About Arbeidsrecht 18 juni 2024

Triple A: All About Arbeidsrecht 18 juni 2024
Evenementen

Update: het is niet meer mogelijk om aan te melden voor dit evenement

We nodigen u uit om in het prachtige Groninger Museum het Triple A symposium bij te wonen. Een middagvullend programma, waarbij u met praktisch toepasbare informatie weer naar huis gaat.

Het arbeidsrecht is continu in beweging. Als HR-betrokkene wordt u geacht op de hoogte te zijn van de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast wordt een juiste vastlegging en administratie steeds belangrijker. Tijdens het symposium geven wij u op een praktische wijze informatie over verschillende onderwerpen. Ook krijgt u handvatten die u direct kunt toepassen in uw eigen werkomgeving.

Het symposium bestaat uit twee delen: een plenair deel, waarbij futurist en trendwatcher Richard van Hooijdonk ons meeneemt naar de toekomst en twee workshopsrondes. U kunt op het aanmeldformulier aangeven welke twee workshops u wilt volgen.

We sluiten af met een aangeklede borrel in het Museum Café. Ook kunt u voorafgaand aan het symposium een rondleiding door het museum krijgen.

De toekomst van werk & HRM | Richard van Hooijdonk
Steeds meer repeterend en eenvoudig werk & HRM wordt geautomatiseerd. Dus moeten we opnieuw over onze rollen nadenken en nieuwe vaardigheden aanleren. Hoe krijgen we de werknemer van de toekomst aan boord? Hoe zien onze banen en werk in het algemeen er in de toekomst uit?

Bericht delen op linkedin

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Gerelateerde nieuwsberichten

Al het nieuws

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis niets meer en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming dat TRIP Advocaten Notarissen mijn e-mailadres gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. U kunt meer lezen in ons Privacy en cookiesbeleid.

Terug naar evenementen
Contact image

Contact

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan wij centraal bij onze cliënten Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (en ver daarbuiten) vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Lees meer