mr. R.L. (Robbie) Leyten

mr. R.L. (Robbie) Leyten

advocaat

Leeuwarden

Robbie werkt sinds 2019 als advocaat bij TRIP en maakt onderdeel uit van de sectie arbeidsrecht en pensioen. Ze heeft een brede arbeidsrechtelijke praktijk en bedient zowel werknemers als werkgevers. Zo houdt zij zich onder meer bezig met zaken op het gebied van ontslag, overgang van onderneming, arbeidsongeschiktheid/re-integratie, CAO-recht en medezeggenschapsrecht. 

Robbie is een bevlogen advocaat en heeft een oplossingsgerichte en praktische aanpak. Ze is analytisch sterk, nuchter en sociaal betrokken. Robbie: ‘’Ik haal voldoening uit het oplossen van een juridische puzzel. Daarnaast vind ik het belangrijk om mij goed te verdiepen in de wensen van de cliënt. Daardoor kan ik de juiste strategie bepalen en adviezen geven waar de cliënt echt wat mee kan.’’ 

Jaar van beëdiging

2019

Expertises

Arbeidsrecht en pensioen

Branches

Zakelijke dienstverlening

Bouw & Vastgoed

ICT & Technologie

Onderwijs

Overheid

Transport & Logistiek

Woningcorporaties

Zorg

Opleidingen

Nederlands Recht Rijksuniversiteit Groningen

Nevenactiviteit

Lid van de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA)

Lid Pleitcommissie Jonge Balie Friesland

Talen

Nederlands & Engels

Actueel

Meer actualiteiten van mr. R.L. (Robbie) Leyten

Waar Robbie u mee kan helpen:

Expertises

Arbeidsrecht en pensioen

Een verstoorde arbeidsrelatie is moeilijk te herstellen en heeft impact op werkgever en werknemer. Daarom willen we zulke problemen op het gebied van arbeidsrecht oplossen én voorkomen. Niemand heeft baat bij problemen in de arbeidsrelatie. Daarom willen we dergelijke problemen niet alleen oplossen, maar vooral voorkomen. Bent u op zoek…

Branches

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel in de zakelijke dienstverlening. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan.

Bouw & Vastgoed

Ons team van advocaten en notarissen is gespecialiseerd in bouw & vastgoed en helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.

ICT & Technologie

ICT & technologie maakt ons leven makkelijker, maar stelt ons ook voor de nodige juridische uitdagingen. U staat er niet alleen voor.

Onderwijs

Hoe geeft u vorm aan ‘een leven lang leren’ in een speelveld vol uitdagingen, zoals digitalisering, lerarentekorten en prestatienormen?

Overheid

In de overheidspraktijk is het recht meer dan ‘wie heeft er gelijk?’ Wij staan naast u, vullen uw kennis aan en trekken samen met u op.

Transport & Logistiek

Snelheid is een bepalende factor de transport & logistiek. Ons team kan juridische kwesties soepel oplossen, zodat u verder kunt met uw werk.

Woningcorporaties

Zoveel vernieuwing en tegelijkertijd de dagelijkse praktijk rond de verhuur van uw woningen: wij zijn ervaren met beide kanten van woningcorporaties.

Zorg

Wij nemen de juridische aspecten voor onze rekening, zodat u zich kunt richten op het bieden van toegankelijke en kwalitatief goede zorg.