Bel 06-55703865 voor gratis telefonisch advies.

Als uw rijbewijs is ingevorderd, dan wilt u uw rijbewijs natuurlijk zo snel mogelijk terug. De advocaten van TRIP helpen u daarbij. Zij zijn gespecialiseerd in het verkeersstrafrecht en weten als geen ander hoe ze uw rijbewijs terug kunnen krijgen.

Wat veel klanten prettig vinden is dat een eerste telefoongesprek gratis is en wij voor de procedure om het rijbewijs terug te krijgen een vast tarief hanteren. U weet dan meteen waar u aan toe bent. Daarnaast zijn onze advocaten altijd bereikbaar, schakelen wij snel en behandelen wij zaken door het hele land.

De strafrechtadvocaten van TRIP staan alle bestuurders bij, ook als u voor pro deo in aanmerking komt. In dat laatste geval betaalt de Staat het grootste gedeelte van de kosten. Wij zoeken voor u uit of u daarvoor in aanmerking komt. U weet dan altijd waar u aan toe bent wanneer uw rijbewijs is ingevorderd.

Is uw rijbewijs ingevorderd? Weer op weg in 5 stappen.

  1. Tijdens een gratis telefoongesprek bespreken wij uw zaak en bekijken we de kans van slagen.
  2. Wij staan u bij tegen een vast tarief of pro deo. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
  3. Wij stellen een gedetailleerd klaagschrift voor u op en dienen deze in bij de juiste instantie.
  4. Indien uw rijbewijs bij stap 3 niet terug is, wordt het klaagschrift behandeld ter zitting. Wij staan u daarin bij.
  5. Na de klaagschriftprocedure volgt doorgaans een strafzaak. Indien gewenst behandelen wij die ook voor u.

Onze strafrechtadvocaten staan u bij als u verdacht wordt van een verkeersdelict. Zij staan u met maatwerk bij voor het specifieke verkeersdelict waarvan u verdacht wordt. Denk hierbij aan snelheidsovertredingen, rijden onder invloed van alcohol, rijden onder invloed van drugs, het veroorzaken van een ernstig ongeval in het verkeer, gevaar op de weg veroorzaken, rijden zonder rijbewijs, verlaten plaats ongeval, enz.

Snel uw rijbewijs terug?

Is uw rijbewijs ingenomen en wilt u deze snel weer terug? Neem telefonisch contact op met onze advocaten via 0655703865 of vul onderstaand formulier in en onze specialisten nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met * zijn vereist

Met het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.