Contact
Terug naar homepage

Rijbewijs ingevorderd

Als uw rijbewijs is ingevorderd, dan wilt u uw rijbewijs natuurlijk zo snel mogelijk terug. De advocaten van TRIP helpen u daarbij. Zij zijn gespecialiseerd in het verkeersstrafrecht en weten als geen ander hoe ze uw rijbewijs terug kunnen krijgen.

Bel voor gratis advies: 0592-794246
(Ook buiten kantooruren)

Wat veel klanten prettig vinden is dat een eerste telefoongesprek gratis is en wij voor de procedure om het rijbewijs terug te krijgen een vast tarief hanteren. U weet dan meteen waar u aan toe bent. Daarnaast zijn onze advocaten altijd bereikbaar, schakelen wij snel en behandelen wij zaken door het hele land.

De strafrechtadvocaten van TRIP staan alle bestuurders bij, ook als u voor pro deo in aanmerking komt. In dat laatste geval betaalt de Staat het grootste gedeelte van de kosten. Wij zoeken voor u uit of u daarvoor in aanmerking komt. U weet dan altijd waar u aan toe bent.

Uw rijbewijs is ingenomen. Hoe nu verder?

Stap 1: In het eerste gratis telefonisch contact bespreken wij uw zaak en bekijken we de kans van slagen.

Stap 2: Bij een positieve beslissing nemen wij uw zaak in tegen een vast tarief of pro deo, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Stap 3: Wij stellen een klaagschrift voor u op en dienen deze in bij de juiste instantie.

Stap 4: Indien uw rijbewijs bij stap 3 niet terug is, wordt het klaagschrift behandeld ter zitting. Wij staan u daarin bij.

Stap 5: Na de klaagschriftprocedure volgt doorgaans een strafzaak. Indien gewenst behandelen wij die ook voor u.

Ook voor verkeersdelicten die hiervoor niet zijn beschreven kunt u bij onze advocaten terecht. Zij staan u met maatwerk bij voor het specifieke verkeersdelict waarvan u verdacht wordt.

Invordering door snelheid
Invordering door alcohol
Invordering door drugs
Invordering en CBR

Wilt u meer weten over de procedure(s) bij een ingevorderd rijbewijs? Klik hier.

Rijbewijs ingenomen

Is uw rijbewijs ingenomen en wilt u in contact komen met een van onze specialisten? Vul dan onderstaand formulier in en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Velden met * zijn vereist

Met het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.